Komentara: 0
Pregleda: 1546

Karate: 25. "Super Enpi kup" u nedelju Hali sportova

21.03.2024. u 09:14h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Karate kluba „Spartak-Enpi“ u nedelju se održava 25. Međunarodni „Super Enpi kup“, koji će ove godine tradicionalno okupiti više od 1.000 takmičara iz Slovačke, Nemačke, Crne Gore, Slovenije, Rumunije, Irana, Republike Srpske i Srbije.
Karate: 25. "Super Enpi kup" u nedelju Hali sportova

„Super Enpi kup“ spada u red najvećih karate turnira u Evropi, i uspeo je da 25 godina za redom održi masovnost i kvalitet. Na ovoj smotri domaćina i organizatora  „Spartak–Enpi“ predstavljaće preko 100 takmičara u svim uzrasnim kategorijama.

Velikom broju takmičara ovo nadmetanje poslužiće kao generalna proba pred Prvenstvo Evrope koje će se ove godine održati od 12. do 14. aprila u mađarskom gradu Debrecenu.

Kup se održava u Hali sportova u nedelju, 24. marta. Svečano otvaranje zakazano je za 10 časova, a odmah nakon toga počinje takmičenje u katama, dok se početak takmičenja u borbama očekuje oko 14 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1546
Povezane teme

super enpi kup

sportsko borilački klub spartak enpi

karate klub spartak enpi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.