Komentara: 29
Pregleda: 15495

Kafić, kuglana, teretana i hostel u zgradi Doma vojske

31.03.2016. u 17:21h
Izvor: TV Subotica
Izrada idejnog projekta za sanaciju unutrašnjosti Doma Vojske je u toku, izjavio je za TV Suboticu direktor Direkcije za izgradnju Grada, Peter Blau.
Kafić, kuglana, teretana i hostel u zgradi Doma vojske

Kako saznaje ova televizija, idejno rešenje za unutrašnjost je već napravljeno, jer će većinu tih prostorija koristiti Pozorište, koje se trenutno nalazi u fabrici „Mladost“ na Senćanskom putu, dok će jedna trećina biti stavljena u komercijalne svrhe.

Na prizemlju kafić i kuglana, na prvom spratu teretana, na trećem hostel, a u potkrovlju ambijentalni kafe. Tako je zamišljen onaj deo zgrade Doma Vojske koji će Grad izdati u zakup, a taj će deo najverovatnije adaptirati sami zakupci.

U ovogodišnjem budžetu Grada opredeljeno je 10 miliona dinara za sanaciju unutrašnjosti, ali taj novac će se utrošiti samo na najurgentnije radove. Prema rečima direktora Direkcije, biće „tesno“ jer je objekat prilično devastiran.

Nakon idejnog projekta sledi raspisivanje tendera, javne nabavke i potpisivanje ugovora, tako da Blau ne očekuje sam početak radove pre sredine maja.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 29
Pregleda: 15495

Povezane vesti

Povezane teme

dom vojske

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.