Komentara: 9
Pregleda: 4953
Foto

Kоšarkaši Spartaka sutra dočekuju Smederevo

27.01.2017. u 16:51h
Izvor: Subotica.com
Mečevima 15. kola nastavlja se takmičenje u Prvoj ligi Srbije (KLS). Spartak posle dva gostovanja dočekuje Smederevo. Meč se igra u subotu od 19 časova, ulaz je besplatan.
Kоšarkaši Spartaka sutra dočekuju Smederevo

Pre najave narednog prvenstvenog susreta zvanično su predstavljena dva nova pojačanja koja smo juče kratko najavili. U pitanju su iskusni bekovi Ivan Jelenić (1985) i Đorde Tresač (1987) koji već uveliko treniraju sa ekipom i licencirani su za subotnji meč protiv Smedereva.

Tresač u subotu očekuje zanimljiv meč, ali veruje da će kvalitet Spartaka prevladati i da će se zabeležiti planirani bodovi. Slično razmišlja i Jelenić.

- Dovedeni smo da svojim iskustvom i kvalitetom pomognemo da ova ekipa ostane u gornjem delu tabele, da ostvarimo plasman u Superligu, što je svakako cilj i želja igrača, stručnog štaba i uprave kluba. Dobro radimo i imamo potencijal da to i istvarimo - izjavio je Jelenić

Informacija koja je i nas iznenadila je da Svetozar Popović više nije deo ekipe Spartaka, a konačno se zna i sudbina amerikanca nigerijskog porekla Dežija Ibitaja (Deji Ibitayo) koji je takođe napustio klub, sporazumno. na pitanje da li će klub dovoditi još neko pojačanje u skorijem periodu Alimpijević je rekao da za sada nema potrebe i da bi to bilo dodatno opterećenje kod uigravanja jer i dva nova igrača su već velika promena u kratkom roku.

Kоšarkaši Spartaka sutra dočekuju Smederevo

U najavi subotnjeg meča, odnosno duela sa Smederevom 1953 trener Subotičana Dušan Alimpijević upozorio je da protivnik dolazi u kompletnom sastavu i kako prvenstvo odmiče sve su opasnija ekipa, ali bez obzira na to ne odriče se uloge favorita u ovom duelu.

- Naredni meč dočekujemo u mnogo bolje raspoloženju, što zbog novih pojačanja, što zbog radne atmosfere koja se značajno popravila njihovim dolaskom. Sa dva poraza vezana možda smo izgubili tu neku zalihu koju smo imali, ali gledajući tabelu mi smo i dalje visoko, na trećem mestu, trenutno smo u igri za Superligu, ali moramo biti oprezni imajući u vidu da treća i peta ekipa imaju isti broj bodova i to se može lako promeniti. Raduje nas što imamo dva konkretna pojačanja, ali i raspored do kraja sezone koji nam ide na ruku. - rekao je Alimpijević

Kоšarkaši Spartaka sutra dočekuju Smederevo

Dolaskom dva nova bek šutera Alimpijević očekuje da će to malo promeniti stil igre ekipe, da će Spartak zaigrati jače napadački, ali da i dalje mora ostati fokus na odbrani.

- Ekipa Smedereva u Suboticu dolazi u dosta izmenjenom sastavu ali mi moramo da igramo na pobedu jer do završnog turnira Kupa Srbije očekuju nas još tri kola i te mečeve moramo da dočekamo u što boljem raspoloženju. - dodao je mladih stručnjak na klupi "golubova"

Po rečima Alimpijevića u Suboticu dolazi ekipa mladih i talentovanih igrača koji žele iz meča u meč da se dokazuju i ne prave razliku da li igraju kući ili na strani.

Meč između Spartaka i Smedereva igra se u subotu od 19 časova, a ulaz u Halu sportova je kao i tokom cele sezone - besplatan.

Kоšarkaši Spartaka sutra dočekuju Smederevo

Izvor: Subotica.com
Najava meča 15. kola KLS između Spartaka i Smedereva Najava meča 15. kola KLS između Spartaka i Smedereva Najava meča 15. kola KLS između Spartaka i Smedereva Najava meča 15. kola KLS između Spartaka i Smedereva Najava meča 15. kola KLS između Spartaka i Smedereva Najava meča 15. kola KLS između Spartaka i Smedereva Najava meča 15. kola KLS između Spartaka i Smedereva Najava meča 15. kola KLS između Spartaka i Smedereva
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 4953

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarka

košarkaška prva liga srbije

dušan alimpijević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.