Komentara: 8
Pregleda: 7203

Dva nova igrača u KK "Spartak"

26.01.2017. u 15:22h > 18:35
Izvor: Subotica.com
Dva nova igrača u KK "Spartak"

Košarkaški klub "Spartak" vezao je dva poraza i poslednje 2-3 nedelje ima problema da sastavi ekipu za nastavak prvenstva, napad na superligu i nacionalni Kup.

Kao što smo najavili ranije prenošeći informacije iz Kluba, još prošle sedmice krenulo se u potragu za pojačanjima, odnosno igračima koja bi, po rečima Dušana Alimpijevića morali odmah da pokažu kvalitet i daju doprinos Spartakovoj igri u narednim revidiranim ciljevima.

Nova lica u KK "Spartak" su dva iskusna beka, 32-godišnji Ivan Jelenić i 30-godišnji Đorde Tresač.

Jelenić je izraziti strelac, visok 192 cm, nastupao je u crnogorskom prvoligašu Ulcinju gde je u proseku beležio 22 poena i bio je jedan od najefikasnijih strelaca lige. Tresač, takođe bek, dolazi iz rumunskog prvoligaša "Phoenix Galata".

Oba igrača su sa novom ekipom od ponedeljka, a imaće pravo nastupa već u subotu kada Spartak dočekuje poslednjeplasiranu ekipu Smedereva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 7203

Povezana vest

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaška prva liga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.