Komentara: 4
Pregleda: 4271

Jugo“ i računari za penzionere

29.05.2012. u 18:00h
Izvor: SuMedija
Gerontološki centar Subotica ustupio je svoje vozilo marke „jugo“ i kompjutersku opremu Gradskom udruženju penzionera. Zamenik direktora Gerontološkog centra dr Nenad Ivanišević je rekao da je pokrajinski Sekretarijat za socijalnu politiku Gerontološkom obezbedio novo vozilo zbog čega je bilo logično da dobro očuvani auto nasledi bratska organizacija.
Jugo“ i računari za penzionere

- Nastavljamo akciju pomoći institucijama socijalne zaštite, kao što smo do sada pomogli domovima u Aleksincu i Staroj Moravici. Svi smo na zajedničkom zadataku da starijim sugrađanima obezbedimo bolji život – rekao je dr Ivanišević.

Doniranje Udruženja penzionera podržala je i Skupština grada. Predsednik Skupštine Slavko Parać je rekao da će Gradska uprava i dalje pomagati penzionerima i da će vozilo biti od velike koristi za potrebe Udruženja.

- Poklon je za nas od neprocenjive vrednosti, jer imamo 33 mesne organizacije koje smo do sada teško obilazili. Srećni smo što grad i institucije imaju sluha za naše potrebe – kaže Dragica Lučev, predsednica Gradskog udruženja penzionera

Jugo“ i računari za penzionere

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4271
Povezane teme

Nenad Ivanišević

gerontološki centar subotica

udruženje penzionera

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.