Komentara: 6
Pregleda: 5987
Foto

Jubilarni 20. „Interetno“ od 22. do 26. avgusta

16.08.2021. u 16:11h
Izvor: Subotica.com
Jubilarni 20. „Interetno“ festival održaće se od 22. do 26. avgusta i okupiće veliki broj folklornih grupa iz cele Vojvodine i Mađarske.
Jubilarni 20. „Interetno“  od 22. do 26. avgusta

„Etnopolis“ u centru grada ponovo će otvoriti svoja vrata ljubiteljima muzike, plesa, glume, a kako se ove godine obeležava i 150 godina postojanja MKC „Nepker“, inače organizatora festivala, posetioce će upoznati i sa bogatom prošlošću ovog podneblja.

- Drago mi je što ponovo imamo priliku da imamo festival na kakav smo navikli na ulicama Subotice, za razliku od prošle godine kada je zbog korone bio u onlajn formi – ističe Bela Bodrogi, direktor festivala.

Jubilarni 20. „Interetno“  od 22. do 26. avgustaPubliku će i ove godine zabavljati bogata scenska produkcija, nastupiće više od tri stotine plesača, glumačke trupe sa predstavama za najmlađe,

- Gostovaće velikani svetske i narodne muzike kao što su “Peta sezona,”, “Ravnica”  i Ferenc Čonka. Takođe biće održano književno-muzičko veče u čast Adi Endrea – najavila je Izabela Poljaković.

Od pratećih programa, ni ove godine neće izostati vašar starih zanata, igraonica „Zlatna kapija”, gastro trg, vinska ulica, radionice za najmlađe...

Jubilarni 20. „Interetno“  od 22. do 26. avgusta

Izvor: Subotica.com
Najava XX Interetno festivala Najava XX Interetno festivala Najava XX Interetno festivala Najava XX Interetno festivala Najava XX Interetno festivala Najava XX Interetno festivala Najava XX Interetno festivala Najava XX Interetno festivala
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 5987

Povezana vest

Povezane teme

bela bodrogi

interetno

interetno festival

MKC Nepker

program interetno festivala

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.