Komentara: 1
Pregleda: 5477

Dva nova pojačanja za FK "Spartak"

26.07.2013. u 15:19h
Fudbalski klub Spartak preko izvršnog direktora Damira Dzimovića nastavlja da sklapa tim sa pobedničkim ambicijama, a u poslednjih par dana ugovore sa subotičkim superligašem potpisala su još dva projačanja. Prelazak Aleksića u novu sredinu još uvek je pod znakom pitanja.
Dva nova pojačanja za FK "Spartak"

Poslednjih par dana klubu su se pridružila dva nova pojačanja koja su se obvezala na vernost Klubu na period od 2 odnosno 4 godine. U pitanju su iskusni defanzivac i talentovani hitronogi napadač.

Ilija Radović, iskusni defanzivac iz Crne Gore novi je odbrambeni igrač superligaša iz Subotice. Ilija je karijeru započeo u Čeliku iz Nikšića a nakon toga dolazi u jaču ligu, u Srbiju, tačnije u FK Vojvodinu. Odigrao je dve sezone za mađarski Videoton a nakon toga se vraća u Crnu Goru gde je igrao za Budućnost iz Podgorice, Sutjesku iz Nikšića i opet u svom Čeliku sa kojim osvojio kup Crne Gore u sezoni  2011/2012 a iste godine su izborili i plasman u elitno takmičenje pošto su osvojili crnogorsku drugu ligu. Bio je i strelac u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope ove godine kada je u Nikšiću domaći Čelik izgubio od Honveda sa 4-1.

Drugo pojačanje je Miloš Džugurdić, dete Partizana. Miloš se obavezao na četvorogodišnju vernost. Reč je o veoma talentovanom napadaču sa izuzetnim brzinskim potencijalima. Prošao je kompletnu Partizanovu školu, a poslednje sezone je proveo u filijali Teleoptik. Nezvanično je najbrži igrač Prve lige u protekloj sezoni.

U subotu u prepodnevnim satima Spartak ima dogovorenu utakmicu sa Metalcem a posle utakmice sledi povratak u Suboticu. Generalka je zakazana za narednu subotu, na Slanoj bari protiv Proletera. U jutrošnjem razgovoru sa Dzimovićem smo osetili zadovoljstvo zbog novih akvizicija, a i zbog atmosfere u ekipi koja se stvara pred novu sezonu

Od Džimovića takođe saznajemo i da paralelno sa dovođenjem igrača vode se veoma teški pregovori oko transfera Branimira Aleksića. Džimović je kategoričan u stavu da najperspektivnijeg srpskog golmana i buduću srpsku jedinicu na golu ne daje ispod zacrtanih uslova.

"Aleksić ima budućnost i u Spartaku i u reprezentaciji Srbije i nećemo ništa brzopleto raditi" izjavio je Damir Džimović, izvršni direktor FK "Spartak"

Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5477

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.