Komentara: 0
Pregleda: 2770

Još 5 dana za prijavu na TRON polumaraton

22.02.2016. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
Atletsko rekreativni klub "TRON" 5. marta na Paliću po 9. put biće domaćin najboljim, najupornijim i najpozitivnijim zaljubljenicima u trčanje. Prijave za učešće mogu da se obave do kraja ove radne sedmice.
Još 5 dana za prijavu na TRON polumaraton

Deveti "TRON" rođendanski polumaraton i SRCEF trka zadovoljstva održaće se naredne subote, 5. marta, na obali Palićkog jezera. Trenutno ima preko 400 prijavljenih.

Kako se navodi na sajtu ARK "Tron" cilj trke je obogaćivanje sportsko-rekreativnog i turističkog sadržaja na Paliću, promocija rekreativnog trčanja, podsticanje bavljenja sportom, ukazivanje na važnost fizičke aktivnosti, omogućavanje sportskog nadmetanja svim istinskim zaljubljenicima u trčanje bez obzira na pol, godine, versku i rasnu pripadnost, nivo utreniranosti. Poseban akcenat se stavlja na negovanje sportskog druženja, dalje jačanje i razvijanje sportskih prijateljstava, kako u zemlji tako i među neposrednim susedima, širenje sportske kulture.

Kao i prethodnih godina biće organizovane dve trke - polumaraton dug 21km i trka zadovoljstva duga 5 kilometara. Za dužu stazu neophodno je da lica budu punoletna, osim u slučaju da za njih garantuju roditelj ili trener. Za najbolje po kategorijama obezbeđeni su medalje i pehari, a svaki učesnik koji završi trku dobija diplomu.

Rok za prijavljivanje je petak, 26. februar. Više informacija možete da saznate na sajtu ARK "Tron", a tamo se nalazi i prijavni formular sa cenama kotizacije. Organizator je ponudio mogućnost organizovanog prevoza iz Beograda (Beograd - Novi Sad - Palić) sa povratkom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 2770

Povezana vest

Povezane teme

atletsko rekreativni klub tron

trka zadovoljstva

polumaraton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.