Komentara: 29
Pregleda: 5575

JKP Toplana, Dimničar i Pijace traže povećanje cena usluga

01.11.2013. u 13:26h
Izvor: RTV City
Na zvaničnom sajtu grada objavljena su obaveštenja o zahtevima za davanje saglasnosti za izmenu cena javno-komunalnih preduzeća "Subotička toplana", "Subotičke pijace" i "Dimničar".
JKP Toplana, Dimničar i Pijace traže povećanje cena usluga

JKP "Subotička toplana" traži povećanje varijabilnog dela cene, prosečno za 6,95 odsto, dok JKP "Subotičke pijace" i JKP "Dimničar" traže povećanje cene usluga od 5.5 odsto.

Za povećanje cena neophodna je saglasnost Skupštine grada, a prema odlukama upravnih odbora Javnih preduzeća, nove cene bi se primenjivale od prvog dana narednog meseca u odnosu na mesec u kojem je saglasnost Skupštine objavljena u Službenom listu grada.

Pre nekoliko dana zahtev za poskupljenje tražilo je i JKP "Pogrebno", a od oktobra odobrena su poskupljenja za usluge JP “Subotica trans”, JKP “Čistoća i zelenila” i JKP "Parking" takođe u iznosu od 5.5 odsto.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 29
Pregleda: 5575

Povezane vesti

Povezane teme

subotička toplana

skupština subotice

poskupljenje gasa

jkp subotičke pijace

jkp dimničar

poskupljenje grejanja

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.