Komentara: 20
Pregleda: 5364

JKP "Suboticagas" obeležilo deceniju rada

02.12.2015. u 16:18h
Izvor: Subotica.com
Svečanim programom u Velikoj većnici Gradske kuće JKP "Suboticagas" obeležilo je deceniju postojanja i uspešnog rada.
JKP "Suboticagas" obeležilo deceniju rada

Obeležavanju jubileja prisustvovali su zvaničnici grada, predstavnici Agencije za energetiku i "Srbijagasa" i drugi brojni gosti.

- Period od deset godina je jedan respektabilan vremenski period i ostvarenim rezultatima možemo da se podičimo i gradu osnivaču i svojim korisnicima, a isto tako moramo napraviti planove i za narednih pet godina - istakao je direktor Dragan Božinović, dodajući da je osnovni moto preduzeća da pruži što sigurniji i komforniji život građana, da obezbedi što više energenta poslovnim potrošačima i da u svemu tome vodi računa o stabilnom sistemu i zaštiti životne sredine.

JKP "Suboticagas" obeležilo deceniju rada

- "Suboticagas" je jedno od najuspešnijih javnih preduzeća, kako u pogledu finansija, tako i u tehničkom smislu. Pratićemo i imaćemo poverenja u smernice Vlade Srbije i nastojanje da gas bude energent budućnosti. Takođe, trudićemo se da subvencionisani potrošači, kao i do sada, budu deo poslovne politike preduzeća, dodao je Božinović.

U "tinejdžerske" godine preduzeće ulazu sa oko devet hiljada korisnika, distributivnom mrežom u svim mesnim zajednicama i veoma visokim stepenom naplate svojih usluga.

Na svečanosti su dodeljene jubilarne nagrade zaposlenima i zahvalnice saradnicima, a fotografije možete videti u povezanom albumu.

Izvor: Subotica.com
10 godina JKP "Suboticagas" 10 godina JKP "Suboticagas" 10 godina JKP "Suboticagas" 10 godina JKP "Suboticagas" 10 godina JKP "Suboticagas" 10 godina JKP "Suboticagas" 10 godina JKP "Suboticagas" 10 godina JKP "Suboticagas"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 20
Pregleda: 5364
Povezane teme

suboticagas

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.