Komentara: 1
Pregleda: 1733

Jedrenje: Održan 8. "Reful kup"

27.04.2021. u 17:15h
Izvor: Subotica.com
Jedrenje: Održan 8. "Reful kup"

Proteklog vikenda (24-25. april) na Palićkom jezeru je održana jedriličarska regata "Reful Kup". Tradicionalna sportska manifestacija, osma u nizu, ove godine je okupila sedamdesetak takmičara iz 7 klubova.

Promenljiv vetar u subotu predstavljao je pravi izazov za održavanje regate, te su tog dana održane dve trke. Nešto povoljniji vremenski uslovi su bili narednog dana, kada su održane još dve trke.

Pobednici trka po kategorijama su: klasa "Fin" - Tihomir Zakić (JK Palić), klasa "Laser" Marko Petković (AJK), klasa "Laser Radial" - Kristina Boja (JK Palić), klasa "Laser 4.7" - Dario Bešić (JK Palić) i u klasi "Optimist" - Andrej Bozoki (JK Zemun).

Jedrenje: Održan 8. "Reful kup"Regatu organizuje Jedriličarski klub "Reful" sa Palića, koji nije bio zadovoljan izdanjem svojih takmičara, ukazujući jasno šta je posledica ovakvog epiloga.

- Naši takmičari nisu postigli očekivane rezultate jer nismo bili u prilici da održavamo redovne treninge zato što je mol koji se koristi za spuštanje jedrilica u vodu već dva meseca u rekonstrukciji i nemoguće ga je koristiti - objašnjavaju iz JK "Reful".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1733
Povezane teme

jedrenje

jedriličarski klub reful

reful kup

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.