Komentara: 11
Pregleda: 4785

Jedan od novijih autobusa pripašće liniji Orom-Bikovo-Subotica

07.11.2021. u 14:39h
Izvor: Subotica.com
Dok su građani koji svakodnevno putuju linijom Orom-Bikovo-Subotica nezadovoljni proređenim prolascima, te neadekvatnim autobusima koji saobraćaju na ovoj relaciji, iz Saobraćajne službe JP "Subotica-trans" poručuju da će se to promeniti, budući da će jedan od nedavno nabavljenih autobusa dodeliti ovoj liniji.
Jedan od novijih autobusa pripašće liniji Orom-Bikovo-Subotica

Da se putnici na liniji Orom-Bikovo-Subotica svakog dana susreću sa problemom autobuskog prevoza, ukazao nam je jedan naš sugrađanin u rubrici "Pištaljka". Kako je objasnio, polasci na ovoj liniji su dosta proređeni, dok autobusi kojima putuju prokišnjavaju, prljavi su i puni prašine.

- Danas "autobus" sa 12 sedišta, a nas 36 u njemu, jedni drugima na glavi. Prozora za otvaranje nema, dišemo jedni drugima za vrat, idealno za prenos i širenje virusa. Svi uredno plaćamo karte, koje nisu nimalo jeftine. Pisali smo, žalili se, ali očigledno moramo medije da angažujemo - napisao je naš sugrađanin pre tri dana u rubrici "Pištaljka".

Jedan od novijih autobusa pripašće liniji Orom-Bikovo-SuboticaIz Saobraćajne službe JP "Subotica-trans" kažu da na liniji za Bikovo i Orom inače saobraćaju autobusi kapaciteta do 50 sedećih mesta, ali da se ponekad desi da se zbog kvara autobusa pošalje i autobus manjeg kapaciteta, što tvrde da je bio slučaj pre nekoliko dana. Da se tako nešto ne ponovi, iz Saobraćajne službe poručuju da će jedan od nedavno nabavljenih autobusa dodeliti ovoj liniji.

- JP "Subotica-trans" je nedavno obnovila vozni park kupovinom osam autobusa i upravo jedan od tih autobusa će biti dodeljen naselju Bikovo, odnosno vozaču koji obavlja polaske na ovoj liniji. Autobus je kapaciteta 60 sedećih mesta, klimatizovan i ima dobro grejanje i sigurni smo da će naši putnici sa Bikova biti mnogo zadovoljniji - navode iz Saobraćajne službe.

Iz Saobraćajne službe dodaju da će preduzeće i u narednom periodu nastaviti da obnavlja vozni park, kako bi putnicima pružili veli nivo i kvalitet usluge.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 4785

Povezana vest

Povezana zviždaljka

Povezane teme

Suboticatrans

sutrans

jp subotica-trans

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.