Komentara: 0
Pregleda: 1741

Javna rasprava o Nacrtu zakona o planiranju i izgradnji u četvrtak u Velikoj većnici

23.01.2018. u 15:34h
Izvor: Subotica.com
Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture organizuje javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji, koja će se održati u četvrtak od 11 do 14 časova u Velikoj većnici
Javna rasprava o Nacrtu zakona o planiranju i izgradnji u četvrtak u Velikoj većnici

Kako se navodi u pozivu, donošenje ovog zakona je uslovljeno potrebom da se otklone određeni nedostaci koji su uočeni u dosadašnjoj praksi sprovođenja Zakona o planiranju i izgradnji, kao i da se poboljša efikasnost izdavanja elektronskih akata za građenje.

Da bi se ovi ciljevi ostvarili, potrebno je razmotriti predložena rešenja i pribaviti predloge za unapređenje Nacrta od strane nadležnih državnih organa i drugih zainteresovanih aktera. U tu svrhu je predviđeno da javna rasprava traje do 6. februara 2017. godine.

Javna rasprava je otvorena za sve zainteresovane, dok se predlozi podnose isključivo pismenim putem. Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o planiranju i izgradnji, objavljen je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, a možete ga preuzeti i ispod.

- Nacrt Zakona o izmenama i dopunama zakona o planiranju i izgradnji
- Obrazloženje Nacrta zakona o izmenama i dopunama zakona o planiranju i izgradnji

Primedbe, predlozi i sugestije, dostavljaju se Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, putem elektronske pošte na mejl adresu [email protected] ili poštom na adresu Ministarstva, sa naznakom "Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama zakona o planiranju i izgradnji“, 11000 Beograd, ulica Nemanjina 22-26.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1741
Povezana vest
Povezane teme
javna rasprava
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 5 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.