Komentara: 0
Pregleda: 3207

Javna rasprava na temu izgradnju bazne stanice mobilne telefonije na Somborskom putu

25.04.2014. u 15:58h
Iz Službe za zaštitu životne sredine i održivi razvoj Gradske uprave Subotica, obaveštavaju zainteresovane građane da će se u sredu, 30. aprila, sa početkom u 12 časova u kancelariji broj 226, na II spratu Gradske kuće, održati javna rasprava na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu bazne stanice mobilne telefonije "Telekoma" na Somborskom putu, na objektu "Velpro".
Javna rasprava na temu izgradnju bazne stanice mobilne telefonije na Somborskom putu

Javna rasprava je trebalo da se održi 11. aprila, ali je odložena zbog nedolaska predstavnika izrađivača Studije, Instituta "Vatrogas" iz Novog Sada.

Regionalni Arhus centar Subotica apeluje na građane Subotice, posebno predstavnike mesnih zajednica, da se odazovu i uzmu učešća u javnim raspravama. To je pravo koje direktno proizilazi iz Zakona o Arhuskoj konvenciji, te da ostvarivanjem ovog prava mogu direktno uticati na poboljšanje kvaliteta životne sredine.

Postavljeno pre 9 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3207

Povezane vesti

Povezane teme

arhus centar

zaštita životne sredine

somborski put

bazna stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.