• Pregleda: 8038

„Izgradnja puta Ašothalom – Bački Vinogradi, planiranje potrebne infrastrukture“ - najbolji projekat

Projekat „Izgradnja puta Ašothalom – Bački Vinogradi, planiranje potrebne infrastrukture“ izabran je za najbolji projekat od strane Kancelarije za evropske integracije Vlade Republike Srbije.
„Izgradnja puta Ašothalom – Bački Vinogradi, planiranje potrebne infrastrukture“ - najbolji projekat

Zahvalnica će biti uručena sutra, 26. septembra, u Beogradu, tokom 3. Nacionalne konferencije o prekograničnoj saradnji koja će se od 10 časova održati u Domu omladine Beograda.

U ime grada Subotice nagradu će primiti Marta Dobo, članica Gradskog veća zadužena za međunarodnu i regionalnu saradnju.

povezane teme

6
pajo Odgovori
i šta sad? oće nam od ovog biti bolje? put će se sam izgraditi? ne lipši magare do zelene trave,zapadna zaobilaznica polako ulazi u drugu deceniju od kako je započeta. samo kad će se dodeljivati lente i kolajne,blago nama.
naIvan Odgovori
Zahvalnice i nagrade za razne najbolje projekte biste trebali poceti deliti TEK kada pesaci, biciklisti, motocikli i automobili napokon STVARNO pocnu da prelaze ovim granicnim prelazom.
U poslednje vreme smo se bas nagledali puno svecanih otvaranja nekih vaznih projekata, koji nazalost verovatno jos dugo nece stvarno biti u funkciji i podele raznih plaketa, zahvalnica i nagrada za nesto sto u stvarnosti ni ne znamo za cega.
Da se razumemo, u potpunosti pozdravljam ovaj projekat, jedva cekam da zazivi.
ALI U POSLEDNJE VREME JE PREVISE BILO PRAZNIH OBECANJA .
Darth Sidious Odgovori
Da ne bude i ovo kao Y-krak?!
madman Odgovori
Evo ja sam čitao pre pola godine štampu od preko gde su rekli da je sve spremljeno samo se čeka da sa ove naše strane završe radove već jednom. Pa nije ni čudo da neće otvoriti skoro jer ovi samo tek sada primaju nagrade za neki posao koji još nisu ni započeli! Lako je ovako zamazati oči javnost: samo što nismo! isto ko Y krak! Čim ne mogu da se ugrade odmah neće završiti posao!
milan Odgovori
i onaj dulic se zaklinjao na y kraku pa nista..samo nicu njegove zgrade a sleperi nam tutnje strogim centrom..uzas
Aleksa Odgovori
Put je izgrađen uz finansiranje od strane Evropske unije u visini od 85% Put je sa mađarske
strane širok 6,5 metara a sa naše uži za cca jedan metar. Pa mi nebi bili mi kada ne bi malo
"uštinuli" od novaca. Samo se pitam kako će se opravdati kada Evropska komisija bude kontro-
lisata trošenje sredstava.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.