Komentara: 28
Pregleda: 42002

Iva Zvekić pobedila leukemiju!

18.08.2017. u 14:26h
Izvor: Subotica.com
Iva Zvekić pobedila leukemiju!

Naša hrabra sugrađanka vraća se u svoju Suboticu nakon skoro 8 meseci boravka u Italiji, gde je prvo par meseci pripremana za transplantaciju koštane srži, zatim je obavljen taj dugo očekivani medicinski tretman, a preostalo vreme je Iva, sa njenom majkom Snežanom, redovno odlazila na kontrole, pratila stanje, a svi smo se nadali da će Iva pobediti u ovoj životnoj bitci!

Zahvaljujući velikim srcima Subotičana, cele Srbije, ali i dijaspore, u roku su prikupljena sredstva za lečenje malog anđela. Iva i njeni najbliži prošli su težak, trnovit put, ali vredelo je!

Iva Zvekić pobedila leukemiju!

Leukemija je vrlo čudnovata i nepredvidiva, i to što ju je danas pobedila ne znači da je borba skroz gotova, ali zahvaljujući pozitivnim mislima i optimizmu koji ih nikada nije napuštao, pogotovo posle svega što su prošli kao porodica, a pre svih sama Iva, iskreno se nadamo da se vedra Iva vraća svom detinjstvu i zdravom odrastanju. Pred njom su još mnogi izazovi, ali onaj najvažniji, životni, Iva je savladala sa peticom!

Iva, mala devojčica, a veliki borac, vraća se kući!

Iva Zvekić pobedila leukemiju!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 42002

Povezane vesti

Povezane teme

iva zvekić

leukemija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.