Komentara: 0
Pregleda: 2558

IPA projekat Regionalne privredne komore

28.06.2012. u 17:33h
Izvor: RTV Yueco
Regionalna privredna komora Subotica i Regionalna privredna komora iz Čongrada učestvuju u IPA prekograničnom projektu koji se odnosi na internacionalizaciju malih i srednjih preduzeća. Jedna od aktivnosti u projektu jeste 6 sastanaka tzv. koučinga, od kojih će tri biti u Subotici, a tri u Mađarskoj. Prvi takav danas je održan u prostorijama Regionalne privredne komore u Subotici.
IPA projekat Regionalne privredne komore

Projekat ima tri segmenta, edukacija, izrada studije, kao i konačni sud na osnovu rezultata studije. Tokom današnjeg dana organizovan je prvi sastanak u edukativnom segmentu. Koučing koji je danas održan odnosio se na menadžment i klasetere i on je prvi, od šeset koliko će ih ukupno biti.

Konačan cilj projekta jeste izrada strategije uz pomoć koje bi se video nivo naših preduzeća, odnosno njihovog menadžmenta. Experti iz Mađarske nakon završene strategije, daće konačan sud o tome, kakav je menadžment naših preduzeća i šta je potrebno uraditi kako bi se on poboljšao.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2558
Povezane teme

IPA prekogranični program

IPA projekat

regionalna privredna komora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.