Komentara: 0
Pregleda: 4237

Imenovani glavni urednici redakcija Radio Subotice

21.11.2014. u 13:47h
Izvor: Subotica.com
Na današnjoj sednici Gradskog veća predloženo je imenovanje vršilaca dužnosti glavnih i odgovornih urednika Radio Subotice, redakcija na srpskom, mađarskom i hrvatskom. Funkcija V.D. se zaključuje na period ne duži od 6 meseci. Ovi predlozi naćiće se na narednoj sednici Skupštine garda koja se očekuje do kraja novembra.
Imenovani glavni urednici redakcija Radio Subotice

Gradsko veće Grаda Subotice dalo je saglasnost na imenovanje urednika redakcija na srpskom, mađarskom i hrvatskom jeziku koji je doneo Nadzorni odbor JP "Radio Subotica" na sednici održanoj 19. novembra.

U rešenju se navodi da se za vršioca dužnosti Redakcije na srpskom jeziku imenuje Tatjana Milošević, za v.d. redakcije na mađarskom jeziku Erne Nemet, dok će redakciju na hrvatskom jeziku voditi Ivana Petrekanić Sič.

Nadzorni odbor može imenovati vršioca dužnosti glavnog i odgovornog urednika ukoliko glavnom i odgovornom uredniku prestane mandat zbog isteka perioda na koje je imenovan, uz saglasnost Skupštine grada, a prema stavu 6 (člana 20. Odluke o promeni Odluke o osnivanju JP "Radio Subotica") vršilac dužnosti može biti imenovan do imenovanja glavnog i odgovornog urednika, a najduže na period od šest meseci.

Predložena imenovanja posle saglasnosti GV biće upućene Skupštini grada na donošenje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4237

Povezane vesti

Povezane teme

Radio Subotica

gradsko veće

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.