• Pregleda: 6324

Imaćemo i pozorište i bioskop, kaže gradonačelnik

Imaćemo i pozorište i bioskop, kaže gradonačelnik

Radna grupa koja je formirana za projekat “Narodnog pozorišta” do septembra će znati kako će se dalje ravijati projekat. Stručnjaci će da odluče da li će se smanjiti gabariti pozorišta, da li je potrebno ukloniti jednu etažu ili će deo zgrade da bude predviđen za druge namene.

Drugog maja je potpisano Pismo i izjava o namerama za ostvarivanje dugoročne poslovne saradnje o izgradnji bioskopskih sala u okviru zgrade Narodnog pozorišta i od septembra bi trebalo da se i taj projekat realizuje.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

11
aaaa Odgovori
A stadion!?!?
Jovica Odgovori
Opet Jovo nanovo!! Vec vidjeno ili Deza Vu! Sve se ponavlja dace se pare a od rada samo kosti! To smo sve videli, citali o tome prema tome ovo nije nikakva vest! samo pusta obecanja.
Pajo Bencik Odgovori
He,he,jel ovaj možda brat onog Olivera?I taj je isto pričao...
Lalo Odgovori
Pa imamo mi vec sve...samo soknemo preko u Szeged i to je to!! Tako da samo vi slobodno nastavite cerupanje..
zmija Odgovori
E Kasa Kasa lepo si nas zaj.bo! hvala "Samo da dozivim kraj radova", sreca bio sam mlad pa sam uspeo da dozivim plavu fontanu! Svi znamo koliko je to trajalo!
smith Odgovori
To znamo i sami.

PITANJE JE: K A D ?
MUcke Odgovori
Rodni , Delboj obavezno da napravite tamo i pub "The Nag's Head" dogovoreno :-)
Ovca Odgovori
Sve vam verujem.
Subotičanka Odgovori
Za pozorište treba da odgovaraju svi koji su bili odbornici i glasali za rušenje pozorišta , glavni krivac je JOŽEF KASA , ( ne samo za pozorište ,nego za mnoge firme koje su uništene ,opljačkane pod njegovom upravom , *** cenzurisano ***) i SAŠA VUČENIĆ za koga se nadam da ga više nećemo viđati u medijima , jer smo se umorili od njegove priče i mediskog slikanja.
sin Odgovori
nove najave i ugovori,gde se dedoše lica koja su raskinula već ugovoreno finansiranje i izgradnju?
... Odgovori
Sve njih lepo treba pohapsiti i SVE im oduzeti ali SVE !!! Na Palicu su trebali Slovenci da grade akva park, ali su ovi tu pohlepni koji vode suboticu trazili ogroman novac za zemlju ,provincijalci najgori !!! Umesto da su dali besplatno zemlju da se gradi nesto, bilo bi i mesta za posao ali dzabe kada su to mali ljudi , kao sto rekoh provincijalci . A ti isti Slovenci su onda taj akva park napravili u Backom petrovcu, inace, najbolji akva Park u Srbiji, do duse nema ih mnogo, ali mozete misliti koliko bi dobro radio taj da je na Palicu , koliko bi turista dolazilo ... Sve ih pohapsiti ,dozivotna robija !!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.