• Pregleda: 5268

Humanitarno veče za "Kolevku"

U organizaciji Doma za decu „Kolevka“ naredne subote, 27. februara, u hotelu "Patria" biće održano humanitarno veče pod nazivom "Subotica ljulja srcem".
Humanitarno veče za "Kolevku"

U okviru programa humanitarne večeri biće održana prodajna izložba radova dece i korisnika „Kolevke“, kao i aukcija sportskih rekvizita i opreme sportista Subotice. Prikupljeni prihod biće namenjen za izgradnju igrališta u dvorištu Doma „Kolevka“ i opremanje Boravka za odrasle u Banijskoj ulici.

- Ovo je nastavak obećanja koje smo dali u decembru kada smo u Velikoj većnici Gradske kuće održali manifestaciju „Subotica ljulja srcem“, koju su podržali naši sportisti, legende sporta i subotički sportski klubovi. Mi smo tada obećali da ćemo na aukciji ponuditi ono što su donirali - kaže Danijela Andrašić iz Doma za decu „Kolevka“.

Na humanitarno veče su pozvani predstavnici lokalne samouprave, javnih i privatnih preduzeća.

- Poziv smo poslali na oko 180 adresa, ukoliko smo nekoga izostavili, a želi kao pravno lice da učestvuje u humanitarnoj akciji, može da se prijavi na telefon 024/541-681. Ulaznice se kupuju isključivo uplatom na žiro-račun. U cenu ulaznice su uračunati švedski sto i piće, a goste će zabavljati renomirana muzička grupa iz Beograda - dodaje Danijela Andrašić.

U Domu za decu sa smetnjama „Kolevka“ smešteno je 172 mališana, Dnevni boravak za decu sa višestrukim smetnjama od 2 do 18 godina, koji radi u okviru ove ustanove pohađa 28 dece, dok Boravak za odrasle u Banijskoj ulici ima 40 korisnika.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Oko sokolovo Odgovori
Čestitke za akciju. Mada, naziv akcije je malo bezidejan. Uzgred, Subotica odavno ne ljulja srcem. Subotica ljulja politikom i interesima, pravo u propast!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.