Komentara: 1
Pregleda: 6332

Humanitarno veče za "Kolevku"

18.02.2016. u 16:06h
Izvor: Subotica.com
U organizaciji Doma za decu „Kolevka“ naredne subote, 27. februara, u hotelu "Patria" biće održano humanitarno veče pod nazivom "Subotica ljulja srcem".
Humanitarno veče za "Kolevku"

U okviru programa humanitarne večeri biće održana prodajna izložba radova dece i korisnika „Kolevke“, kao i aukcija sportskih rekvizita i opreme sportista Subotice. Prikupljeni prihod biće namenjen za izgradnju igrališta u dvorištu Doma „Kolevka“ i opremanje Boravka za odrasle u Banijskoj ulici.

- Ovo je nastavak obećanja koje smo dali u decembru kada smo u Velikoj većnici Gradske kuće održali manifestaciju „Subotica ljulja srcem“, koju su podržali naši sportisti, legende sporta i subotički sportski klubovi. Mi smo tada obećali da ćemo na aukciji ponuditi ono što su donirali - kaže Danijela Andrašić iz Doma za decu „Kolevka“.

Na humanitarno veče su pozvani predstavnici lokalne samouprave, javnih i privatnih preduzeća.

- Poziv smo poslali na oko 180 adresa, ukoliko smo nekoga izostavili, a želi kao pravno lice da učestvuje u humanitarnoj akciji, može da se prijavi na telefon 024/541-681. Ulaznice se kupuju isključivo uplatom na žiro-račun. U cenu ulaznice su uračunati švedski sto i piće, a goste će zabavljati renomirana muzička grupa iz Beograda - dodaje Danijela Andrašić.

U Domu za decu sa smetnjama „Kolevka“ smešteno je 172 mališana, Dnevni boravak za decu sa višestrukim smetnjama od 2 do 18 godina, koji radi u okviru ove ustanove pohađa 28 dece, dok Boravak za odrasle u Banijskoj ulici ima 40 korisnika.

Izvor: Subotica.com
Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 6332
Povezane teme

Humanitarna akcija

kolevka

deca iz kolevke

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

humanitarna akcija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.