Komentara: 13
Pregleda: 7794

Humanitarno veče "Subotica ljulja srcem"

28.02.2016. u 16:13h
Izvor: Subotica.com
Subotičani su još jednom pokazali da imaju veliko srce! Na humanitarnoj večeri "Subotica ljulja srcem", održanoj u subotu u hotelu "Patria", prikupljeno je 162.700 dinara namenjenih Domu za decu "Kolevka".
Humanitarno veče "Subotica ljulja srcem"

U okviru programa održana je prodajna izložba radova dece i odraslih sa smetnjama u razvoju, kao i aukcijska prodaja sportskih rekvizita i opreme, koju su donirali subotički sportisti i sportski klubovi.

- Ovo je nastavak akcije koja je održana povodom Nedelje osoba sa invaliditetom u decembru u Velikoj većnici Gradske kuće, kada smo od naših sportista dobili vredne rekvizite – podseća Nenad Kozomora, direktor Doma „Kolevka“. - Od prikupljenih sredstava opremićemo dnevne boravke za decu i odraske i napraviti dečje igralište u dvorištu „Kolevke“. Hvala svima koji su se odazvali pozivu i na ovaj način pomogli „Kolevci“.

Humanitarno veče "Subotica ljulja srcem"

Na aukcijskoj prodaji bili su rekviziti koje su „Kolevci“ darivali Bokserski klub Spartak, Marko Ziđarević, selektora hokejaške reprezentacije Kuvajta, Ervin Katona, Đula Mešter, Radoslav Svirčev, Stonoteniski klub Spartak, ŽFK Spartak, FK Spartak, Elvira Janoši, Gabor Sagmajster, SRC „Srcef“ Ekonomskog fakulteta, MKK Spartak, ŽOK Spartak, ŽKK Spartak, fudbaler Zoran Kuntić i proslavljeni stonoteniser Zoran Kalinić.

- Ovo je jedna zaista lepa akcija i veliko mi je zadovoljstvo što mogu biti deo nje, što mogu dati svoj skroman doprinos da boravak mališana u „Kolevci“ bude lepši i prijatniji – kaže Marko Ziđarević, selektor hokojaške reprezentacije Kuvajta.

Izvor: Subotica.com
Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku" Humanitarno veče za "Kolevku"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 13
Pregleda: 7794
Povezane teme

kolevka

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

humanitarna akcija kolevka

nenad kozomora

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.