Komentara: 9
Pregleda: 14352
Foto

Humanitarni Uskrs na Paliću

11.04.2017. u 16:16h
Izvor: Subotica.com
Uoči Uskrsa, na Veliku subotu 15. aprila na Velikoj terasi na Paliću biće održana humanitarna akcija u okviru koje će se skupljati sredstva za lečenje teško bolesne devojčice Milice Oklobdžije.
Humanitarni Uskrs na Paliću

Projekat „Uskrs na Paliću“ okupiće decu koja će biti gosti Hotela „Prezident“, Elitte Palić-a, vila Milord i Larus i Salaša Đorđević. Organizatori Udruženje „Jogi“, Turistička organizacija grada Subotice i preduzeće Park Palić, kao i partneri projekta, pripremili su zanimljiv dvočasovni program, koji će trajati od 11 do 13 časova. Za muzičku pratnju biće zadužen Branimir Rosić, a tu će biti i kreativne radionice na kojoj će deca farbati sakupljena jaja i po završetku će se proglasiti pobednici.

Pored mališana, koji su gosti ugostiteljskih objekata, dobrodošli su svi Subotičani i Palićani.

- Cilj ovog projekta je višestruk, s obzirom da hoćemo na kreativan način da udružimo decu i da pomognemo jednoj našoj sugrađanki, devojčici Milici Oklobžiji, tako što ćemo na dva načina da prikupljamo sredstva – najavila je Olivera Imbronović, direktorka hotela „Prezident“. - Mališani će ići u potragu za oko 300 jaja na Velikoj terasi i oko nje, to će biti jedan vid prikupljanja sredstava, a drugi vid biće uz pomoć velikog jajeta visine 1.2 metra od stiropora, dar kompanije „Masterplast“, koje će likovna kolonija oslikati i onda će ono ići na licitaciju.

Humanitarni Uskrs na Paliću

Pored humanitarnog karaktera i pomoći maloj Milici, akcija obogaćuje turističku ponudu Palića.

- Pozivamo sve sugrađane da dođu u što većem broju. Ovakve akcije bi trebale češće da se organuzuju ovakvi događaji kako bismo oživeli Palić i kako bi se posetioci navikli ponovo da dolaze na Palić – ističe Sanja Prijić, iz preduzeća „Park Palić“.

Veliko Uskršnje jaje donirao je „Masterplast“, koje možda deluje kao malo, ali sredstva prikupljena na licitaciji našoj sugrađanki će veoma značiti.

- Pozivamo još jednom sugrađane da nam se pridruže i pomognu koliko god mogu – dodala je Ivona Jakša iz kompanije „Masterplast“.

Program:

  • 11.00-11.10 - Otvaranje i najava programa - Ertur Kurdali, voditelj i animator
  • 11.10-11.40 - Predstava/muzički koncert - Branimir Rosić (u natkrivenom delu V terase)
  • 11.40-12.10 - Potraga za Uskršnjim jajima
  • 12.10-12.20 - Dodela nagrade za najviše sakupljenih i najmlađeg učesnika u potrazi za Uskršnjim jajima
  • 12.20-12.50 h Šaranje Uskršnjih jaja koja su deca sakupila
  • 12.50-13.00 h Dodela nagrada

Program su podržali: Turistička organizacija Subotice, Park Palić, Hotel Prezident, Elitte Palić, Hotel Vila Milord, Vila Larus, Salaš Đorđević, Masterplast. Prijatelji događaja su Vodavoda i Pionir Subotica.

Izvor: Subotica.com
Najava humanitarne akcije "Uskrs na Paliću 2017" Najava humanitarne akcije "Uskrs na Paliću 2017" Najava humanitarne akcije "Uskrs na Paliću 2017" Najava humanitarne akcije "Uskrs na Paliću 2017" Najava humanitarne akcije "Uskrs na Paliću 2017" Najava humanitarne akcije "Uskrs na Paliću 2017" Najava humanitarne akcije "Uskrs na Paliću 2017" Najava humanitarne akcije "Uskrs na Paliću 2017"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 2 nedelje
Komentara: 9
Pregleda: 14352

Povezano dešavanje

Uskrs na Paliću

Uskrs na Paliću

10.04.2017.
0
Povezane teme

palić

Humanitarna akcija

Park Palić

Uskrs

olivera imbronović

ivona jakša

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.