Komentara: 0
Pregleda: 1731

Humanitarni koncert za pomoć Leoni Kovač sutra u Velikoj većnici

25.05.2022. u 18:11h
Izvor: Subotica.com
Humanitarni fjužn-džez koncert na kom će se prikupljati novčana sredstva za lečenje dvogodišnje sugrađanke Leone Kovač biće održan sutra, od 19:30h, u Velikoj većnici.
Humanitarni koncert za pomoć Leoni Kovač sutra u Velikoj većnici

Na humanitarnom koncertu nastupiće članovi "Alt Bags Quartet-a" koji će se publici predstaviti sa četiri autorske numere koje se nalaze na njihovom prvom albumu "Handmade", kao i sa desetak obrada.

- Nema veće radosti nego kada možete pomoći drugima nečim što vas ispunjava. Zato smo odlučili da po prvi put organizuje humanitarni koncert! Skupljamo novčana sredstva za lečenje Leone Kovač, dvogodišnje devojčice koja je zbog preranog rođenja imala brojne komplikacije u razvoju. Za vas ćemo svirati naše četiri autorske kompozicije, mnogo cover kompozicija iz jazz-a, fusion-a i ostalih srodnih žanrova (Billy Cobham, Bob James, Herbie Hancock, Stevie Wonder...) - najavljuju iz "Alt Bags Quartet-a".

Podsećamo, Leona Kovač je prevremeno rođena u 30. nedelji, a zbog nerazvijenosti pluća prebačena je u Novi Sad. Usled infekcije bolničkom bakterijom nastupile su brojne komplikacije, a dijagnoza epilepsije dodatno je usporila njen psihomotorni razvoj. Da bi napredovala u lečenju potrebna su joj sredstva za specijalističke preglede i dijagnostiku, fizikalne, logopedske i defektološke tretmane, za hipoterapiju, kraniosakralnu terapiju,Tomatis tretmane, za laboratorijske analize, lekove, suplemente, vitamine, za ortopedska pomagala kao i za putne troškove i smeštaj.

Našoj maloj sugrađanki možete pomoći i slanjem SMS proruke, sa sadržajem 1125 i slanjem na broj 3030. Takođe, pomoć možete uplatiti i na račune koji se nalaze ovde.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1731

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarni koncert

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.