Komentara: 3
Pregleda: 5712

Humanitarni koncert orkestra OŠ "Sečenji Ištvan"

07.07.2017. u 16:31h
Izvor: Subotica.com
OŠ "Sečenji Ištvan" poziva sugrađane na humanitarni koncert njihovog orkestra, koji će se održati u ponedeljak, 10. jula, s početkom u 19 časova, u Velikoj većnici Gradske kuće. Prikupljen novac namenjen je dvema učenica ove škole.
Humanitarni koncert orkestra OŠ "Sečenji Ištvan"

Humanitarni koncert se organizuje kako bi se pružila pomoć učenicama OŠ "Sečenji Ištvan", oboleloj Lori Kolečević i Maji Munćan, čija je porodica izgubila dom u požaru.

Program koncerta će se sastojati iz tri bloka, a biće izvedeno ukupno 20 kompozicija. Prvi blok činiće lirske i starogradske pesme, ispevane u narodu, koje će izvoditi vokalne solistkinje. U drugom bloku, orkestar će izvoditi klasičnu i tradicionalnu muziku, kao i filmsku muziku.

Poslednji blok biće osvrt na nešto modernije muzičke pravce, te će se izvoditi kompozicije poznatih autora i bendova poput Bitlsa, Igi Popa i Dejvida Bovija.

U želji da pomognu svojim vršnjakinjama, u orkestaru će svirati učenici, ali i nastavnici, roditelji i prijatelji Škole. Specijalni gosti koncerta biće Marko i Milica Žigmanović, Kristijana Bosnai, Tamara Babić, Teodora Tašković i Ružica Inić, a dirigent i aranžer je Šandor Tamaš, nastavnik muzičke kulture u OŠ "Sečenji Ištvan".

Cena ulaznice za koncert je 200 dinara, a sugrađani će, ukoliko budu želeli, moći će da ostave i veći dobrovoljni prilog.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5712

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert gradska kuća

humanitarni koncert

velika većnica

osnovna škola sečenji ištvan

humanitarno veče

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.