Komentara: 0
Pregleda: 3001

Humanitarni bazar za Milu za vikend na Gradskom trgu, u nedelju prikupljanje namirnica za socijalno ugrožene

23.07.2021. u 14:10h
Izvor: Subotica.com  / TV Subotica
Neformalna grupa „Naše malo je nekome sve“ organizuje humanitarni bazar za četvorogodišnju Milu Mikulić, koja boluje od spinalne atrofije mišića, tip 2. Bazar će se održati na Gradskom trgu u subotu i u nedelju u periodu od 17 do 20 časova. U nedelju će biti održano i prikupljanje namirnica za socijalno ugrožene.
Humanitarni bazar za Milu za vikend na Gradskom trgu, u nedelju prikupljanje namirnica za socijalno ugrožene

Sva sredstva prikupljena na bazaru biće uplaćena na račun Fondacije „Budi human“, a sugrađani dobre volje mogu Mili da pomognu i slanjem poruke sa sadržajem 1073 na broj 3030.

Podsetimo, u sredu je plaćen aparat zbog kojeg je prvobitno počelo prikupljanje novca za Milu. Za vrlo kratko vreme sakupljeno je 514 hiljada dinara, što joj je bio prvi poklon pred 4. rođenan koji joj dolazi za nepune tri nedelje. Sinoć je u Fejbuk grupi „Naše malo je nekome sve“ objavljeno da je Grad Subotica iz budžeta uplatio 266.640 dinara za neuroška dečja kolica i hodalicu. Saznajemo da hodalica treba danas da se preuzme, a kolica se izrađuju.

Grupa „Naše malo je nekome sve“ organizuje još jednu humanitarnu akciju, u nedelju će od 9 do 12 časova u prostorijama Mesne zajednice „Gat“ prikupljati namirnice za najugroženije Subotičane, a akciji se priključila i sugrađanka i spisateljica Ankica Utornik Orčić, čija će se knjiga prodavati na licu mesta, a deo sredstava od prodaje ići će za kupovinu potrepština.

Izvor: Subotica.com / TV Subotica
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3001

Povezana vest

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarni apel

naše malo nekome je sve

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.