Komentara: 0
Pregleda: 2296

Humanitarni bazar za Milu i Leonu 14. novembra, u toku poziv za učesnike

04.11.2021. u 11:02h
Izvor: Subotica.com
Neformalno udruženje "Naše malo je nekome sve" organizovaće 14. novembra humanitarni bazar za Milu i Leonu u fiskulturnoj sali Tehničke škole "Ivan Sarić" od 15 do 19 časova. Iz udruženja pozivaju sve ljude velikog srca koji su u mogućnosti i žele da pomognu, da uzmu učešće u bazaru kao izlagači, volonteri, animatori ili donatori za tombolu i tako doprinesu prikupljanju sredstava za lečenje devojčica.
Humanitarni bazar za Milu i Leonu 14. novembra,  u toku poziv za učesnike

Zainteresovani učesnici će na prodajnim štandovima moći da izlože slaniše, slatkiše, med, polovne igračke, knjige, garderobu, dekupaž, nakit i druge rukotvorine.

Dobrodošli su ugostiteljski i prodajni objekti, firme i preduzetnici, koji mogu da učestvuju prodajom kafe, čajeva, palačinki, krofni, pica, kiflica ili bilo kojih drugih proizvoda koje odaberu. Na bazaru mogu da učestvuju i uslužne delatnosti, poput frizerskih i salona lepote, škola stranih jezika, stomatoloških ordinacija i slično.

Iz humanitarnog udruženja pozivaju i volontere koji bi održali neku radionicu za decu, bilo da je reč o crtanju, važnosti reciklaže i očuvanja prirode, značaju vežbanja i zdrave ishrane. 

- Pozivamo i naše vredne domaćice da nam se pridruže i pripreme slaniše i slatkiše za prodaju. Pozivamo volontere koji će nam pomoći na štandovima oko prodaje i same organizacije tog dana. Pozivamo sve one koji žele da budu sponzori tombole i animatore za decu (mađioničar, klovn). Na vama je da procenite koliko možete ovom danu da doprinesete. Svaki doprinos je jednako važan - poručuju iz neformalnog udruženja "Naše malo je nekome sve".

Oni koji žele da učestvuju na humanitarnom bazaru potrebno je da kontaktiraju Tijanu Mijović, Danu Radomirović ili Josipu Rončević iz neformalnog udruženja "Naše malo je nekome sve" putem Fejsbuka, gde će dobiti i detaljnije informacije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2296

Povezana vest

Povezano dešavanje

Povezane teme

humanitarni bazar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.