Komentara: 7
Pregleda: 6407

Humanitarne akcije fudbalera Spartaka

19.11.2012. u 15:35h
Izvor: Portal "B92"
Članovi škole fudbala Spartaka posetili su danas Osnovnu školu Matko Vuković i odigrali revijalnu utakmicu sa mladim učenicima romske nacionalnosti. Oni su školu posetili povodom Svetskog dana deteta, koji se obeležava u utorak, kada će posetiti školu Žarko Zrenjanin.
Humanitarne akcije fudbalera Spartaka

Školu je posetio i reprezentativac Srbije i golman Spartaka Branimir Aleksić, koji je rekao da romska deca imaju urođen talenat za loptu.

"U Subotici su već decenijama romska deca prisutna u fudbalu ako im to život dozvoljava. Kada obuku dres ne razlikuju se od druge dece, sem možda što imaju urođen talenat za loptu", rekao je Aleksić.

U akciju se uključila i Mlekara Subotica, koja je deci podelila voćne jogurte.

Deca romske nacionalnosti pretežno idu u školu Matko Vuković, a Žarko Zrenjanin je osnovna i srednja škola za decu ometenu u razvoju..

Humanitarne akcije fudbalera Spartaka

Spartak će u sredu od 13.00 u Subotici dočekati Vojvodini u četvrtfinalu Kupa Srbije, a ulaz na Gradski stadion biće besplatan.

Izvor: Portal "B92"
Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 6407

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.