• Pregleda: 4604

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode u poseti OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Fudbaleri Spartak Zlatibor vode u poseti OiSŠ "Žarko Zrenjanin"

Fudbaleri "Spartak Zlatibor vode" jučerašnjom posetom OŠ "Matko Vuković" počeli su obeležavanje Svetskog dana dece.Današnjom posetom osnovnoj i srednjoj školi "Žarko Zrenjanin", koju pohađaju deca ometena u razvoju, subotički fudbaleri nastavili su obeležavanje dana dece.

Branimir Aleksić, Vladimir Torbica, Aleksandra Kovačević, Daniel Farkaš, Miljan Milivojev kao i dečaci iz mlađih selekcija FK "Spartak Zlatibor voda" družili su se sa mališanima sa kojima su i odigrali jedan mali fudbalski meč.

Ovo je ujedno bila i promocija subotičkog superligaša, a deci su podeljeni prigodni pokloni u vidu kačketa i šalova sa obeležjima FK "Spartak Zlatibor vode".Akciji se priključila i subotička melkara koja je decu obradovala svojim proizvodima.Na kraju direktorka škole "Žarko Zrenjanin" Jovanka Tešanović zahvalila se FK "Spartak Zlatibor voda" na lepim poklonima a pre svega na volji i želji da izdvoje malo svoga vremena i druže se sa decom čiji su osmesi govorili više od hiljadu reči.

Da su sportisti humani ljudi to pokazuje akcija FK "Spartak Zlatibor vode", koji će i ubuduće promovisati svoj klub, družiti se sa decom, a cilj je da se i ove godine obiđe što više škola u našem gradu i okolini.

 

 

 

 

 

Fotografije: FK "Spartak Zlatibor voda"

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.