Komentara: 0
Pregleda: 2452

Humanitarna premijera filma "Kletva"

19.12.2011. u 13:55h
Humanitarna premijera filma "Kletva"
“Dokumentarni film „Kletva“ je svojevrsna retrospektiva zla, pa čak i više, s obzirom da otkriva njegov uzrok i ilustruje posledice očite u životu, kako pojedinaca i porodica, tako države i celokupnog čovečanstva. On se bavi snagom ljudskog uma, jačinom riječi, izgovorene ili neizgovorene, te duhovnom silom kojom je obdaren čovjek da može preneti na svoju okolinu dobro ili zlo, zavisno od izbora. A izbore i odluke donosimo svakodnevno“

Projekcija će se održati u Srpskom kulturnom centru „Sveti Sava“ u Subotici, 22.12. 2011. godine s početkom u 19 časova. Ulaz je slobodan, te se neće prodavati karte, ali će svako od prisutnih moći da dobrovljnim prilogom koji će se ubacivati u kutiju na ulazu pomogne jednu porodicu iz Subotice kojoj je ta pomoć u uvom trenku zaista najpotrebija. Po okonačnju ove humanitarne akcije koja je planirana na duži rok biće objavljeno koliko je sredstava skupljeno i o kojoj porodici je reč. Nadamo se da će ljudi dobre volje još jedanom napuniti svečanu salu zadužbine Dušana Radića te pokazati da su Subotičani uvek voljni da učestvuju u akcijama ovakvog tipa.

Na projekciji u Subotici biće prisutan i sam autor filma gdin Hadži Bratislav Nikolić kao i snimatelj i montažer Dejan Đurić. Posle filma predviđena je i mala diskusija gde će publika moći da postavi pitanja našim uvaženim gostima.

Organizator,
Svetosavska omladina Subotica
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2452
Povezane teme

skc sveti sava

svetosavska omladina

film kletva

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.