Komentara: 3
Pregleda: 3673

Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji

20.05.2014. u 14:02h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalna humanitarna akcija Rotari kluba Palić povodom Urbanovih dana na Paliću, ove godine biće u potpunosti posvećena prikupljanju sredstava za pomoć ugroženima u poplavama u Srbiji.
Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji

Pripremom roštilja i napitaka, u subotu, 24. maja od 11 do 17 časova, kod Velike terase na Paliću, članovi Rotari kluba Palić, sa prijateljima, žele da obezbede pomoć za unesrećene vremenskim neprilikama u Srbiji.

Članovi Rotari kluba Palić pozivaju firme i građane Subotice da kupovinom humanitarnih bonova ponovo pokažu solidarnost. Cena bona za pljeskavicu je 200 dinara, a za pića 100 dinara.

Ovogodišnji moto Rotary International-a je “Angažuj Rotari – menjaj svet!” i u skladu sa njime učinimo sve što je u našoj moći da unesrećenima pružimo nadu da postoje ljudi koji misle o njima u najtežim trenucima u njihovom životu.

Izvor: Subotica.com
Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji Humanitarna akcija Rotari kluba Palić za ugrožene u poplavama u Srbiji
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3673

Povezane vesti

Povezane teme

rotary klub palić

humanitarna akcija rotari kluba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.