Komentara: 8
Pregleda: 4077

Hokejaši Spartaka odlični u Makedoniji

17.12.2015. u 13:31h
Izvor: Subotica.com
Hokejaši Spartaka tokom prethodnog vikenda imali su nastupe na nekoliko turnira i to mlađe ekipe U8, U12 i U14, odnosno seniori koji su igrali Balkansku ligu u Makedoniji i zabeležili maksimalan učinak.
Hokejaši Spartaka odlični u Makedoniji

Seniori Hokej kluba "Spartak" započeli su takmičenje u Regionalnoj lige "Balkan Ice Hockey League" (BIHL) koja je turnirskog tipa i u kojoj učestvuju četiri kluba iz četiri države - Metalurg (Skoplje), Vukovi (Sarajevo), Slavija (Sofija) i subotički Spartak.

Prvi turnir je odigran prethodnog vikenda u Skoplju na kojem su odigrana tri kola, u kojima je subotička ekipa zabeležila maksimalan učinak. Naredni turnir će biti održan u Sarajevu sredinom januara, a na njemu će biti odigrane utakmice od četvrtog do sedmog kola.

Hokejaši Spartaka odlični u Makedoniji

Istovremeno selekcije U12 i U14 su na Gradskom klizalištu u Subotici dočekale ekipe beogardskog Partizana i zabeležili su dva ubedljiva poraza. Ekipa U12 je poražena rezultatom 1:12, dok je U14 poražen sa 0:10.

Hokejaši Spartaka odlični u Makedoniji

Za U12 su nastupili: Đukanović Luka, Varga Adam, Kostić Luka, Pećerić Petar, Kiš Matej, Vučić Aleksa, Bukvić Nikita, Feher Balint, Feher Čongor, Horvat Adam, Šandor David, Sekulić Elena, Kovačević Nikola, Herbatin Oliver, Stantić Dario, Pećerić Slaven, Kuntić David. Trener: Brestovac Uroš

Za U14 su nastupili: Đukanović Luka, Burger Aleksa, Pejović Nemanja, Sigulinski Filip, Sigulinski Mateja, Vaštag Mark, Vidaković Matej, Horvacki Igor, Rackov Viktor, Jaramazović Maximilian, Konkolj Šok Henrik, Pećerić Petar, Kostić Luka i Kiš Matej. Trener: Brestovac Uroš

Najmlađa selekcija, igrači do 8 godina, nastupili su u nedelju na turniru C kategorije u mađarskom gradu Jaszbereny, na kojem je odigrala ukupno 4 utakmice i ostvarila dve pobede i po 1 nerešen rezultat i poraz.

Hokejaši Spartaka odlični u Makedoniji

Za U8 su nastupili: Konakov Novak, Bem Karlo, Miladinović Stefan, Večić Aleksandar, Benčić Mihajlo, Temunović Vanja, Gubičak Paris Leon, Marton Leon, Brestovac Relja, Kujundžić Nikola, Milodanović Filip i Nimčević Andrej. Trener: Brestovac Uroš

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 8
Pregleda: 4077

Povezana vest

Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

balkan ice hockey league

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.