Komentara: 15
Pregleda: 7899

Hajnalka Buš večeras za titulu "Ja imam talenat"

24.02.2013. u 14:44h
Večeras je veliko finale ovosezonskog takmičenja "Ja imam talenat", a među 10 finalista nalazi se i naša sugrađanka Hajnalka Buš. Organizovana podrška stizaće iz Hale sportova pošto je Grad, kao i za Mirnu Radulović, stao iza organizacije, ustupio prostor Hale sportova i pozvao sve navijače (a mi dodajemo i lokalpatriote, poštovaoce talenta naše sugrađanke) da zajedno bodre i glasaju za Hajnalku i pomognu joj da ostvari svoj san. Okupljanje u Hali je od 20 časova, a prenos kreće od 21 čas.
Hajnalka Buš večeras za titulu "Ja imam talenat"

Biće ovo još jedno uzbudljivo nedeljno veče u finalu jednog velikog nacionalnog takmičenja. U januaru, pre nepunih mesec dana smo bodrili Mirnu u finalu u svom pohodu na titulu "Prvog glasa Srbije", a februar je mesec kada očekujemo Hajnalku i njen talenat da još jednom pronese ime grada Subotice u najpozitivnijem kontekstu.

Grad je po istim aršinima podržao učešće Hajnalke Buš kao što je to bio slučaj sa Mirnom, a poziv za zajedničko gledanje prenosa finala je samo skroman doprinos i nada da će pozitivne vibracije iz Subotice Hajnalka itekako osetiti i energija koja će joj pomoći da još jednom zasija pred auditorijumom velikog takmičenja "ja imam talenat".

GLASANJE JE ZAVRŠENO

Hajnalka favorit - Najviše šansi da pobedi u večerašnjem finalu četvrte sezone "Ja imam talenat" ima Hajnalka Buš - ako je suditi na osnovu nastupa i simpatija publike, ali i prema anketi „Blica“ u kojoj je dobila najviše glasova. Čitaoci su ovu učesnici proglasili apsolutnim favoritom, dok se na drugoj poziciji nalazi simaptični veliki Orkestar harmonika Osnovne škole "Aleksa Šantić" iz Ugljevika.

Hajnalka Buš večeras za titulu "Ja imam talenat"

Hajnalka večeras peva "Jesus loves me"

Hajnalka Buš će večeras izvesti gospel numeru "Jesus loves me" koju je izvorno pevala nedavno preminula pevačica i glumica Whitney Houston. Ovo je numera koju je Hajnalka žela da otpeva u svom prvom pokušaju pojavljivanja na ovom takmičenju, ali tamo nije ni stigla zbog finansijskih problema - nije imala za kartu du Beograda.

Borba za titulu i borba sa gripom

Ono što je nažalost obeležilo i finale takmičenja "Prvi glas Srbije" je bolest u vidu sezonskog gripa, koji ih je omeo i u pripremama za veliko veče. Ni naš "reprezentativac" Hajnalka Buš nije bila pošteđena ovih muka tako da je na probe dolazila iscrpljena, toliko da je u jednom momentu i zaspala, dok je sledeći dan došla u debelom kaputu.

Kako god da bude ovo neće moći da budu izgovori, svi ćemorati da se nose sa problemima i situacijom koja ih snađe, a pobednik može biti samo jedan - o "talentu" će odlučiti publika, a mi se potajno nadamo da će još jedna titula doći u Suboticu.

Ovogodišnju sezonu obeležili su mnogi dirljivi momenti, a pred samo finale desio se i onaj koji je pogodio sve prisutne na probi. Hajnalka Buš je nakon izvođenja svoje probne numere iskoristila pauzu, otišla u kuhinju i oprala sve sudove. Kada su je upitali zašto je to uradila iako niko nije to zahtevao od nje, rekla je da na taj način želi da zahvali svima na podršci i veri u njen talenat.

Hala sportova, večeras od 20 - podrška Hajnalki iz Subotice

Okupljanje u Hali sportova je predviđeno oko 20 časova, dok finale (prenos) počinje u 21 čas. Ulaz je naravno besplatan, a pozivaju se svi Subotičani da ponesu svoj mobilni telefon i pruže podršku Hajnalki da ostvari svoj san. Prenos (sa RTS1) možete i da pratite preko našeg sajta od 21 čas.

Hajnalka Buš večeras za titulu "Ja imam talenat"

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 7899

Povezane vesti

Povezane teme

ja imam talenat

hajnalka buš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.