Komentara: 54
Pregleda: 30093

Mirna Radulović pobednik Prvog glasa Srbije

21.01.2013. u 00:48h > 02:37
Mirna Radulović je Prvi glas Srbije!
Mirna Radulović pobednik Prvog glasa Srbije

Uzbudljivo veče puno emocija i neizvesnosti i tri finalistkinje u borbi za titulu Prvog glasa Srbije. Nakon što su sve tri devojke otpevale po 3 pesme, zatim i jednu zajedničku, publika je odlučivala ko ispada, odnosno ko odlazi u duel i šansu da napravi dosada zasigurno najveći uspeh u njihovim karijerama.

Publika je najmanju podršku dala Sari, što je omogućilo Mirni i Neveni da u direktnom duelu pokažu žiriju zašto jedna od njih je bolja od druge.

Usledio je i četvrti muzički performans, a Mirna je izvela numeru "Hero" koju izvorno peva Mariah Carey. Odmah za njom je zapevala i Nevena sa pesmom "Milo moje", Bisere Veletanlić...

Posle kraćih konsultacija žiri je odlučio - Mirna Radulović je Prvi glas Srbije!

Mirna Radulović - Pobednik - Prvi glas Srbije

Mirnina prva izjava o pobedi:

"Stvarno sam iznenađena! Nisam očekivala pobedu. Moja želja je bila da se plasiram u superfinale, i nakon plasmana sam se samo prepustila i uživala sa mojim drugaricama Nevenom i Sarom. Neverovatno je da smo Nevena i ja ponovo bile u duelu, ali mi jedna drugu nikada nismo gledale kao konkurenciju, jer smo postale prijateljice, bile smo u istoj sobi sve ovo vreme, i da je ona pobedila bila bih podjednako srećna.

Emocije su mi još uvek uzburkane, još se nisam osvestila, ali znam da ću ovo veče pamtiti do kraja života. Hvala svima koji su me podržavali na mom putu" – rekla je pobednica, okružena obožavaocima koji su tražili fotografiju i autogram više.


PROGLAŠENJE POBEDNIKA

Da se podsetimo: 

Prvo izvođenje, interpretacija pesme Karoline Gočeve - Više se ne vraćaš

Druga muzička numera - Mirna Radulović i "Girl on fire"

Treća pesma i zvuk iz devedesetih - Simply the best (Tina Turner)

Četvrta numera u finalnom duelu: Mariah Carey - Hero

Mirna Radulović pobednik Prvog glasa Srbije

Gradonačelnik Subotice čestitao Mirni

Čestitam Mirni Radulović na ogromnom uspehu koji je postigla u “Prvom glasu Srbije” za sebe i svoj grad. Ponosni smo što je jedna mlada i darovita Subotičanka izuzetnim ljudskim i muzičkim talentom ostvarila pobedu u konkurenciji nekoliko hiljada kandidata.

Ovo je pravi primer kako se, pre svega, napornim radom i upornošću postižu ciljevi u životu i kako se na najlepši način predstavlja svoj grad.

Najveća zasluga za ovaj uspeh pripada Mirni Radulović, njenoj porodici i prijateljima, ali je velik broj sugrađana koji su glasali za Mirnu pokazao da zajedničkim angažovanjem možemo ostvariti naše snove.


Kako je to izgledalo u Hali sportova u Subotici:

Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije Subotičani dočekali pobedu Mirne Radulović u Prvom glasu Srbije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 54
Pregleda: 30093

Povezane vesti

Povezana zviždaljka

Povezane teme

prvi glas srbije

mirna radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.