Komentara: 22
Pregleda: 9288

Hajnalka Buš na sedmom nebu: Moj muž se zbog "Talenta" opet zaljubio u mene

19.02.2013. u 23:29h
Izvor: Blic
Hajnalka Buš ni u najluđim snovima nije mogla da zamisli da će ostvariti svoj san i pevati bilo gde, a kamoli u šouu poput “Ja imam talenat”. Gledajući njenu transformaciju u polufinalu, njen suprug se ponovo zaljubio u nju.
Hajnalka Buš na sedmom nebu: Moj muž se zbog "Talenta" opet zaljubio u mene

Iako su prethodni dani bili naporni i ispunjeni višečasovnim probama koje su kulminirale emisijom uživo u nedelju, Hajnalku smo juče zatekli kako neumorno đuska čekajući da počne prva proba pred veliko finale.

- Obožavam da plešem, kad sam bila mlađa kad uđem u disko, svi su gledali u mene - zadihano će simpatična Subotičanka koja je u emisiji zablistala ne samo vokalno već i fizički sa potpunom transformacijom izgleda.

Kako kaže sebe još nije imala prilike da vidi kako je izgledala na velikom ekranu, ali je na osnovu komentara okoline shvatila da je promena bila velika i pozitivna.
- Suprug se ponovo zaljubio u mene. Rekao mi je: “Kakva si bila maco, nikada te nisam video takvu”. Ja jesam bila i mlađa i lepša, ali sada šminka, pa deluješ nekako otmeno u onoj haljini i tako. Sada mi samo govori kako me voli i ja njemu da i ja njega volim - zarumenela se Hajnalka kao da je prava šiparica.

Hajnalka Buš

Njen stariji sin je bio u gledalištu sa verenicom, a mlađi je njen nastup pratio od kuće, ali su obojica bili uzbuđeni kada je zapevala numeru Arete Frenklin “Without the One You Love”, toliko da su im se otele i suze.

- Stariji sin me je zagrlio i rekao: “Mama, kada si počela da pevaš, tvoj glas je samo leteo scenom, divna si bila”. Grlio me je i plakao. Sigurna sam i da su mi đaci iz škole bili velika podrška i da su svi glasali za mene. Oni su mi najveća podrška - objašnjava Hajnalka.

Volela bi da u finalu nastupi sa jednom gospel pesmom koju je svojevremeno izvodila Vitni Hjuston.
- Teška je pesma, ali ja sam njen fan. Bila sam šesti razred kada je izašla njena prva ploča i mnogo me je pogodila njena smrt, tako da ću ovu pesmu posvetiti njoj i bogu jer je bog sve vreme bio uz mene. Naravno, neću moći da je otpevam kao ona, ali ja to ni ne želim, biću ja, ja - zaključuje Hajnalka.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 22
Pregleda: 9288

Povezane vesti

Povezane teme

ja imam talenat

hajnalka buš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.