Komentara: 27
Pregleda: 14156
Video
Foto

Dva predstavnika iz Subotice na "glasu i talentu" Srbije

26.11.2012. u 10:12h
U subotu i nedelju održana su dva takmičenja u konkurenciji naj glasova Srbije koju organizuje Prva televizija i takmičenja talentovanih koje se može pratiti putem RTS-a.
Dva predstavnika iz Subotice na "glasu i talentu" Srbije

Na oba takmičenja imamo predstavnike (iz Subotice), o prvom smo već pričali ranije - njeno ime je Mirna Radulović koja se takmiči u serijalu "Prvi glas Srbije" i u subotu, kao drugo finalno veče, je na temu "pesme za žurke" izabrala da otpeva narodni hit "A tebe nema" u orginalnom izvođenju Zorice Brunclik.

Ova pesma, kako je i sama potvrdila, nije iz njenog svakodnevnog muzičkog opusa, ali utoliko je to bio veći izazov, što je i bilo nagrađeno kvalitetnom pozitivnom kritikom svih članova žirija. Mirna je u elegantnoj haljini crvene boje sa blagim rumenilom na velikoj pozornici ostala "mirna" na sve reči hvale i naravno nastavlja dalje takmičenje. Pored pohvala vokalnih kvaliteta Mirna je dobila i pohvale na račun izgleda i "damskog" ponašanja.

U treće finalno veče ulazi 11 kandidata: Zoran Stanić, Nikola Planka, Ivan Petrović, Boris Petrović, Sanja Dimitrijević, Saška Janković, Jovana Živković, Sara Jovanović, Snežana Vušović, Nevena Božović i naravno naša Mirna Radulović.

Njen subotnji "lajv" možete da pogledate ovde (izvođenje pesme počinje na 1m 50sek)

Druga koja je od sinoć zvezda socijalnih mreža i mnogih medija je takođe jedna prosečna Subotičanka sa zanimanjem spremačice u Hemijsko-tehnološkoj Srednjoj školi u Subotici. Prvi put se prijavila na takmičenje "Ja imam talenat" ali nije imala dovoljno para da dođe u Beograd - tada je planirala da otpeva pesmu Whitney Huston "Jesus Loves Me".  Kako kaže, otac joj je bio pevač, ali nije je smatrao dovoljno dobrom u ovoj branši.

Dva predstavnika iz Subotice na "glasu i talentu" Srbije

(Foto: 5+ magazin)

"Obično kada perem te hodnike, onda ja pevam. Onda ja krenem da pevam i moj glas leti, leti i to deca čuju i onda dođu i kažu: tetice, ajde ponovite", ispričala je Hajnalka.

Voli da peva bluz žanr, vrišti kako bi se izrazila kroz pesmu. U uvodnoj priči nagovestila je da nije baš imala previše srećno detinjstvo i mladost, ali i pored toga vrlo je vedra, pozitivnog duha, voli decu i voli da peva. Pesmom "Drown in my tears" od  Arethe Franklin oduševila je tročlani žiri i sa tri DA ona je prošla dalje.

Ona je jedna sasvim obična osoba, njeno ime je Hajnalka Buš, ima 38 godina i sinoćnji nastup možete da pogledate na Youtube kanalu šoa "Ja imam talenat".

Postavljeno pre 11 godina i 4 meseca
Komentara: 27
Pregleda: 14156

Povezane vesti

Povezane teme

ja imam talenat

prvi glas srbije

mirna radulović

hajnalka buš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.