Komentara: 46
Pregleda: 12112

Hajnalka Buš ima talenat za finale - potvrdila publika!

18.02.2013. u 00:31h
Večeras je održano peto polufinale takmičenja "Ja imam talenat" i još jednom je Subotica imala svog predstavnika među najboljima, ovaj put u borbi za finale ovosezonskog serijala. Hajnalka Buš, spremačica iz Subotice još jednom je ostavila bez daha žiri i publiku i zasluženo produžila dalje u samo finale.
Hajnalka Buš ima talenat za finale - potvrdila publika!

Broj 8 je izgleda srećan broj za Subotičane ove (takmičarske) godine, glasala je publika za Mirnu na ovaj broj, glasala je i večeras za Hajnalku - podrškom publike Hajnalka je prošla u finale.

Hajnalka Buš je večeras nastupila kao poslednja, na kraju ispadne i da je to bio šlag na tortu ove pete polufinalne večeri pošto je Subotičanka svojim izvoođenjem i ukupnim utiskom oduševila sve prisutne, a zasigurno i mnoge koji su pratili preko malih ekrana. Hajnalka je uz klavirsku pratnju izvela hit numeru Arete Frenklin "Without the one you love”. Žiri nije štedeo pohvale na maestralni nastup ove Subotičanke.

Publika je odlučila da Hajnalka sa najviše glasova bude prvi takmičar koji ide u finale, drugog je izabrao žiri - to je bio mladi čačanin Nikola Radović. Ovo dvoje pridružiće se Aleksandri i Nemanji, "Kontinuumu" Nataši Pavlović, "Čudesmu", Orkestru harmonikaša iz Ugljevika, Katarini Kovačević, Gorici Šutić i Mihajlu Vlahoviću i nastaviti trku za 100.000 evra.

Žiri je posebno pohvalio izuzetnu vizuelnu transformaciju naše sugrađanke koja je večeras izgledala zaista veličanstveno, u svakom smislu.

U revijalnom delu nastupila je grupa S.A.R.S., koja je otpevala njihov hit “Buđav lebac”.

Hajnalka Buš ima talenat za finale - potvrdila publika!

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 46
Pregleda: 12112

Povezane vesti

Povezane teme

ja imam talenat

hajnalka buš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.