Komentara: 25
Pregleda: 8541

Hajnalka Buš večeras peva za finale takmičenja "Ja imam talenat"

17.02.2013. u 15:18h
Izvor: Blic
Peto polufinale šou-programa „Ja imam talenat” koje je na programu večeras (nedelja) od 21 ćas ujedno je i poslednje u kojem će dvoje od osmoro kandidata izboriti plasman za veliko finale 24. februara. Najveće šanse imaju plesačice na šipci Jelena i Nela ali i „srpska Suzan Bojl“ - školska tetkica iz Subotice Hajnalka Buš.
Hajnalka Buš večeras peva za finale takmičenja "Ja imam talenat"

Jelena i Nela prvi put su u ovom šou promovisale novu sportsku disciplinu pol dens fitnes, koja uključuje ples na šipci. Uz muziku iz „Matriksa” i „Flešdensa” pokušaće da još jednom razuvere sve koji imaju bilo kakve predrasude da je zaista u pitanju zahtevna sportska disciplina.

Najveća konkurencija plesačicama na šipki biće upravo Hajnalka Buš. Simpatična Subotičanka koja radi kao tetkica u jednoj osnovnoj školi mnoge je dirnula svojom životnom pričom i izuzetnim glasom.

Za polufinale je spremila još jednu bluz numeru Arete Frenklin „Without the One You Love” uz pratnju klavira.

- Imam tremu jer osećam veliku odgovornost kako će to sve izgledati. Još uvek nisam svesna da ću u nedelju pevati pred toliko gledalaca, naravno da bih volela da se nađem u finalu, ali nije to nešto čega se grčevito držim - kaže Hajnalka, i pretpostavlja da će je glasovima podržati upravo deca iz škole u kojoj radi.

Hajnalka Buš večeras peva za finale takmičenja "Ja imam talenat"

Hajnalka Buš sa učenicima u školi u kojoj radi (foto: Biljana Vučković)

Prateći komentare po forumima i na nacionalnim medijima koji su posvetili određenu pažnju takmičenju "Ja imam talenat", Hajnalka uživa veliku podršku navijača i svih onih koji prate ovo takmičenje, ima veliku podršku "velikog glasačkog tela" u prestonici Srbije, pa je vrlo izvesno da će je i podržati SMS glasanjem u večerašnjem finalu.

Pored Hajnalke večeras nastupaju:

Jelena i Nela - Pole Dance
Jovana Raljić - Pevanje uz violinu
Rossini - Vokalna grupa
Ride Crew - Brejkdens
Manja Marković - Pevanje
Vladan Krstić Kića - Ples
Nikola Radović - Kantautor

Osim polufinalista u večerašnjoj emisiji kao specijalni gosti nastupiće iz članovi grupe S.A.R.S., koji će izvesti svoje hitove.

Peto polufinale počinje večeras od 21 čas, a prenos je na RTS1

Izvor: Blic
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 25
Pregleda: 8541

Povezane vesti

Povezane teme

ja imam talenat

hajnalka buš

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.