Komentara: 5
Pregleda: 6029

Gradski stadion: Male utakmice kući, velike daleko od kuće?

27.07.2012. u 23:54h
Izvor: Subotičke novine
Postoji opcija da se u Subotici ne igraju utakmice visokog rizika, koje su i najzanimljivije za publiku, igrače i sponzore, što bi teško poljuljalo budžet kluba. Mogućnost je i da se igra u Kuli, Pazovi ili Novom Sadu, međutim „krpljenje" će možda „kupiti " subotičkom „Spartaku" još pola sezone, ali se tako problem samo odlaže, a ne rešava.
Gradski stadion: Male utakmice kući, velike daleko od kuće?

Iako se početak Super lige Srbije već ozbiljno primakao (prvo kolo se igra 11. avgusta), još uvek nije poznata sudbina Gradskog stadiona u Subotici, niti je rešeno pitanje gde će fudbaleri Spartak Zlatibor vode igrati.

Kako su „Subotičke novine" i ranije pisale, Komisija za stadione i bezbednost Fudbalskog saveza Srbije, iznela je niz primedbi na subotičko fudbalsko zdanje, te u prvi mah zabranila superligaške mečeve na njemu.

Trenutno je situacija značajno ublažena, na Gradskom stadionu su u toku određeni građevinski radovi, ali je sudbina FK Spartak Zlatibor vode i dalje neizvesna.

- Prema informacijama koje za sada imamo „Spartak Zlatibor voda" će moći da igra u Subotici, ali ne i mečeve visokog rizika - kaže Dragan Simović, predsednik FK Spartak Zlatibor voda. - To znači da u Subotici nećemo moći da igramo utakmice protiv „Partizana", „Crvene Zvezde", „Vojvodine", „Rada", „Novog Pazara", tačnije, nećemo moći da igramo najznačajnije susrete.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 6029

Povezana vest

Povezane teme

jelen super liga

dragan simović

Stadion Spartak

spartak zlatibor voda

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.