Komentara: 28
Pregleda: 15513

Gradonačelnik ukinuo vanrednu situaciju na teritoriji Subotice

10.06.2021. u 12:56h
Izvor: Subotica.com
Na osnovu Zaključka Gradskog štaba za vanredne situacije, gradonačelnik Stevan Bakić doneo je Odluku da se od danas, 10. juna, ukida vanredna situacija na celoj teritoriji Grada Subotice.
Gradonačelnik ukinuo vanrednu situaciju na teritoriji Subotice

Kako se navodi u Odluci, ukida se vanredna situacija na celoj teritoriji Grada Subotice, proglašena Odlukom gradonačelnika, zbog poboljšanja epidemiološke situacije usled zarazne bolesti kovid-19, jer su prestali razlozi njenog proglašenja.

Dalje se navodi da stupanjem na snagu ove Odluke, prestaje da važi Odluka od 26. novembra 2020. godine kojom je ova vanredna situacija proglašena.

Po jutrošnjim informacijama, u Subotici su registrovana 23 aktivna slučaja zaraze virusom kovid-19, u protekla 24 časa još jedna osoba je registrovana i vodi se kao aktivni slučaj. U Kovid delu subotičke bolnice trenutno se nalazi šest pacijenata, jedan na veštačkoj potpori pluća.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 28
Pregleda: 15513

Povezana vest

Povezana zviždaljka

Povezane teme

vanredna situacija

stevan bakić

korona virus

epidemija korona virusa

korona

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.