Komentara: 34
Pregleda: 5889
Foto

Gradonačelnik Stevan Bakić primio vakcinu

18.03.2021. u 15:56h
Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Stevan Bakić primio vakcinu

Gradonačelnik Stevan Bakić primio je danas na punktu u Novoj opštini vakcinu protiv kovida-19. Prvi čovek grada primio je cepivo kineskog proizvođača „Sinofarm“ i poručio građanima da je imunizacija jedini način da stanemo na put opakom virusu.

- Proces je protekao lagano i jednostavno i osećam se dobro. Masovna imunizacija je od značaja ne samo za zaštitu života, zdravlja i rasterećenje zdravstvenog sistema, već je izuzetno važna bitna za razvoj ekonomije i vraćanje u normalan život - poručio je gradonačelnik. - Zahvaljujući prvenstveno predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi, Srbija kao nijedna zemlja na svetu ima na raspolaganju četiri vrste vakcina, one se ne naplaćuju, ispitane su od strane stručnih institucija. Moramo da shvatimo da bez vakcine ne možemo da zaustavimo ovu pandemiju, koja naočigled svih nas dolazi u talasima i svaki naredni je smrtonosniji.

Gradonačelnik Stevan Bakić primio vakcinu

Gradonačelnik je apelovao na sugrađane da se prijave u što većem broju.

- Više od 28.000 Subotičana je do sada primilo vakcinu, veliki broj je prijavljen i veoma sam zadovoljan zbog toga. Zahvaljujem se lekarima Doma zdravlja na profesionalizmu, posvećenosti i organizovanju celog ovog procesa - dodao je Bakić. - Ovo nije samo zaštita zdravlja sebe i najbližih, već i najveći patriotski čin.

Gradonačelnik Stevan Bakić primio vakcinu

Izvor: Subotica.com
Gradonačelnik Subotice na vakcinaciji protiv kovid-19 Gradonačelnik Subotice na vakcinaciji protiv kovid-19 Gradonačelnik Subotice na vakcinaciji protiv kovid-19 Gradonačelnik Subotice na vakcinaciji protiv kovid-19 Gradonačelnik Subotice na vakcinaciji protiv kovid-19 Gradonačelnik Subotice na vakcinaciji protiv kovid-19 Gradonačelnik Subotice na vakcinaciji protiv kovid-19 Gradonačelnik Subotice na vakcinaciji protiv kovid-19
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 4 nedelje
Komentara: 34
Pregleda: 5889
Povezane teme

vakcinacija stanovništva subotica

stevan bakić

vakcinisanje

vakcinacija

imunizacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.