Komentara: 29
Pregleda: 11211

Gradonačelnik Bakić o jučerašnjem incidentu u Gradskoj kući

07.10.2021. u 15:41h
Izvor: Subotica.com
Na ulazu u Gradsku kuću juče se dogodio incident posle koga je u pritvoru zadržan Subotičanin T.B. (61) , protiv koga će biti podneta prijava za krivično delo izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.
Gradonačelnik Bakić o jučerašnjem incidentu u Gradskoj kući
Foto: Arhiva (2021)

On je, revoltiran što ne može da uđe kod gradonačelnika Stevana Bakića izneo lavinu psovki, pretnji i vređanja na račun prvog čoveka našeg grada.

- Reč je o individualnom incidentu. Radi se o našem sugrađaninu koji je već bio na prijemu građana, sa njim smo već obavili razgovor. U pitanju su porodični problemi oko kuće i zemljišta, oko podele imovine, gde već postoje donešene sudske odluke. Ja kao gradonačelnik  nemam pravo da se mešam u odluke suda. Tako sam mu i rekao – objasnio je danas gradonačelnik Bakić. – Ne bih da u javnost iznosim njegove privatne stvari, za koje mu je juče očigledno gradonačelnik bio kriv. Službe će da kažu koje su težine njegove pretnje, da se vidi kakvo je njegovo mentalno stanje. Sve je na nadležnim službama, to ne sme nijednom građaninu da se dešava, treba svi da se trudimo da takvih pojava bude što manje.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 29
Pregleda: 11211

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.