Komentara: 64
Pregleda: 15837

Uhapšen zbog pretnji gradonačelniku Bakiću

06.10.2021. u 19:40h
Izvor: Subotica.com
Danas oko 14 časova u Gradskoj kući desio se incident u kojem je T.B. (61 godina) verbalno vređao gradonačelnika Stevana Bakića na verskoj i nacionalnoj osnovi, pri tome spominjući mu člana porodice. Zbog pretnji je uhapšen i biće podignuta krivična prijava.
Uhapšen zbog pretnji gradonačelniku Bakiću

Kako saznajemo, osumnjičeni je pokušao da uđe u službene prostorije gde se nalazi gradonačelnik, a nakon što mu to radnik obezbeđenja nije dozvolio, objašnjavajući da gradonačelnik trenutno nije u zgradi, muškarac je počeo da psuje gradonačelnika, vređajući mu porodicu i upućujući uvrede na verskoj i nacionalnoj osnovi.

Policija je vrlo brzo intervenisala i privela muškarca, obavljeno je saslušanje, a tužilac je odredio zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden u Više javno tužilaštvo zbog krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Saznajemo da će protiv osumnjičenog biti podignuta krivična prijava zbog izazivanja nacionalne, rasne i verske mržnje i netrpeljivosti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 64
Pregleda: 15837

Povezana vest

Povezane teme

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.