Komentara: 10
Pregleda: 4474

Gotovo popunjeni smeštajni kapaciteti u Subotici i na Paliću

30.04.2022. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
Smeštajni kapaciteti na Paliću i u Subotici su gotovo popunjeni, kažu iz Turističke organizacije Subotica i navode da će se tokom prvomajskih praznika na Paliću i u Subotici gosti zadržavati tri do četiri dana.
Gotovo popunjeni smeštajni kapaciteti u Subotici i na Paliću

Po internim podacimaTurističke organizacije, na Paliću je popunjenost smeštajnih kapaciteta preko 90 odsto, a slična situacija je i u gradu.

- Kada govorimo o Paliću ostalo je još nešto malo mesta u hotelskom smeštaju. Ista situacija je i u Subotici. Kada je u pitanju struktura gostiju, više od 50 odsto turista koji su rezervisali smeštaj u gradu čine stranci, dok na Paliću 60 odsto gostiju čine domaći turisti - kaže direktor Turističke organizacije Subotica, Aleksandar Medaković

Gotovo popunjeni smeštajni kapaciteti u Subotici i na PalićuGotovo popunjeni smeštajni kapaciteti u Subotici i na PalićuGosti će se na Paliću i u Subotici zadržavati od tri do četiri dana. 

Turistički info centar na Paliću tokom prvomajskih praznika radiće od 10 do 18h. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 4474

Povezana vest

Povezane teme

palić

Turizam Subotica

prvomajski praznici

Prvomajski uranak

turisti na paliću

turistička organizacija subotica

aleksandar medaković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.