Komentara: 3
Pregleda: 4351

ŽFK "Spartak" brani trofej na turniru u Italiji

24.02.2016. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Subotički Spartak, šampion Srbije u fudbalu za žene i višegodišnji učesnik Lige šampiona učestvovaće i ove godine na prestižnom turniru „Kaput Mundi” u Italiji, gde u jakoj konkurenciji šest ekipa iz četiri zemlje brane trofej.
ŽFK "Spartak" brani trofej na turniru u Italiji

Kup se održava u Rimu od 29. februara do 4. marta. Pored Subotičanki, učestvovaće prvak Litvanije Gintra, Ekonomist šampion Crne Gore, dok će od italijanskih ekipa igrati RES Roma, AS Roma i CR Lacio. Ekipe su podeljene u dve grupe. U prvoj grupi su Ekonomist, RES Roma i AS Roma, dok su u drugoj grupi Spartak, Gintra i Laco.

Fudbalerke Spartaka 29. februara igraju protiv litvanske Gintre, 1. marta protiv Lacija, dok će se 3. marta sastati sa Romom. Sve utakmice igraju se u 15 časova, osim finalne koja će biti odigrana 4. marta u 10,30 časova.

ŽFK "Spartak" brani trofej na turniru u Italiji

Ovaj prestižni turnir biće odlična provera za Golubice koje se vredno spremaju za nastavak sezone. Ekipa Boria Arsića do sada je odigrala dve kontrolne utakmice i oba puta upisala pobede. Subotičanke su u duelu sa prvakom Hrvatske Osijekom slavile 1:0 golom Alegre Poljak, dok su protiv vicešampiona Mađarske MTK trijumfovale sa 2:0 pogotcima Tijane Filipović i Alegre Poljak .

Šampion Srbije će otputovati za Italiju u subotu. Po dolasku u Rim ekipa će biti smeštena u Fiuggi Terme, banji nedaleko od Rima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 3
Pregleda: 4351

Povezane vesti

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.