Komentara: 17
Pregleda: 5763

Godišnjica postojanja SRC "Prozivka"

30.04.2013. u 15:32h
Danas se navršava godinu dana od kada je zvanično pušten u rad novi bazen na Prozivki. Posle 143 dana radova, od planiranih 180, novi bazen je svečano otvoren. Na izgradnju utrošeno je 433 miliona (bez PDV-a) od 530 miliona koliko je obezbedila prethodna Vlada Srbije.
Godišnjica postojanja SRC "Prozivka"

Otvaranju bazena tog 30. aprila 2012. godine prisustvovali su mnogi funkcioneri i političke ličnosti iz Subotice i Republičke vlasti. Prvi su zvanično zaplivali vaterpolisti Srbije i Mađarske koji su odigrali revijalnu vaterpolo utakmicu (5:5).

U okviru sportsko rekreativnog centra "Prozivka" posetiocima su na raspolaganju jedan veliki i jedan mali (dečiji) bazen, welness usluga i teretana. SRC "Prozivka" ima i svoj sajt, on se nalazi na adresi www.bazenprozivka.com i na njemu možete da saznate više detalja oko usluga, termina i cena korišćenja.

Od samog početkа Subotičani u počeli svakog dana sve više da koriste pre svega veliki bazen, na njega su se preselili plivači, vaterpolisti, a održane su i dečje igre bez granica.  u kojima je učešće uzelo 7 osniovnih škola iz Subotice i bliže okoline.

Godišnjica postojanja SRC "Prozivka"

Produženo radno vreme tokom praznika

Povodom prve godišnjice bazena, a za vreme praznika, u SRC "Prozivka" su omogućili produženo radno vreme bazena.  U periodu od srede (1. maja) do ponedeljka (6. maja). mali i veliki bazen će raditi od 6 časova ujutro do ponoći.

SRC "Prozivka" se zahvaljuje svim cenjenim korisnicima na ukazanom poverenju i što su posećivali ovaj objekat proteklih godinu dana, a ostale od srca pozivaju da dođu i uvere se u kvalitet njihovih usluga usluga.

Svečano otvaranje Bazena na Prozivci

Svečano otvaranje Bazena na Prozivci Svečano otvaranje Bazena na Prozivci Svečano otvaranje Bazena na Prozivci Svečano otvaranje Bazena na Prozivci Svečano otvaranje Bazena na Prozivci Svečano otvaranje Bazena na Prozivci Svečano otvaranje Bazena na Prozivci Svečano otvaranje Bazena na Prozivci
Pogledaj ostale fotografije

Godišnjica SRC "Prozivka"

Godišnjica SRC "Prozivka" Godišnjica SRC "Prozivka" Godišnjica SRC "Prozivka" Godišnjica SRC "Prozivka" Godišnjica SRC "Prozivka" Godišnjica SRC "Prozivka" Godišnjica SRC "Prozivka" Godišnjica SRC "Prozivka"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 11 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 5763

Povezana vest

Povezane teme

bazen prozivka

bazen prozivka wellness

bazen prozivka spa

src prozivka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.