Komentara: 7
Pregleda: 7259

Goca Tržan za Novu godinu nastupa u hotelu Galleria

17.12.2015. u 14:32h
Izvor: Subotica.com
Pop pevačica Goca Tržan za doček Nove godine nastupiće u jednom od najprestižnijih subotičkih hotela "Galleria".
Goca Tržan za Novu godinu nastupa u hotelu Galleria

Atraktivna pevačica i njen menadžer Saša Matejić juče su u prestižnom hotelu "Galleria", održali konferenciju za medije na kojoj su najavili spektakularan doček, a sa prisutnim novinarima podelila je i delić onoga što je publici pripremila za najluđu noć, otpevavši im nekoliko pesama zajedno sa svojim bendom.

Goca će u najluđoj noći u godini, gostima prirediti nezaboravno veče, a s obzirom na ambijent koji krasi ovaj elitni objekat, noć 31. decembra će po mnogo čemu biti posebna.

Goca Tržan za Novu godinu nastupa u hotelu Galleria

Nakon veoma uspešne višemesečne turneje po regionu i inostranstvu na kojima je beležila rekordnu posećenost, sigurni smo da će i u godini koja je lagano na izmaku, kao i sjajnu atmosfera koju Goca Tržan pravi, ulazak u Novu 2016. sa atraktivnom pevačicom biti spektakularan.

Izvor: Subotica.com
Goca Tržan: najava novogodišnjeg dočeka hotelu Galleria Goca Tržan: najava novogodišnjeg dočeka hotelu Galleria Goca Tržan: najava novogodišnjeg dočeka hotelu Galleria Goca Tržan: najava novogodišnjeg dočeka hotelu Galleria Goca Tržan: najava novogodišnjeg dočeka hotelu Galleria Goca Tržan: najava novogodišnjeg dočeka hotelu Galleria Goca Tržan: najava novogodišnjeg dočeka hotelu Galleria Goca Tržan: najava novogodišnjeg dočeka hotelu Galleria
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 7
Pregleda: 7259

Povezano dešavanje

Povezane teme

hotel galleria

nova godina

doček nove godine

nova godina subotica

Goca Tržan

nova godina 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.