Komentara: 3
Pregleda: 3133

Gimnazija u sredu otvara vrata budućim srednjoškolcima

08.05.2018. u 10:50h
Izvor: Subotica.com
Gimnazija „Svetozar Marković" otvoriće u sredu od 12 do 15 časova svoja vrata svim budućim srednjoškolcima, koji će imati priliiku da se upoznaju sa onim što nudi škola. Gimnazija će predstaviti plan upisa za narednu školsku godinu, postojeće smerove i novi IT smer.
Gimnazija u sredu otvara vrata budućim srednjoškolcima

Budući gimnazijalci imaće priliku da upoznaju prostor - biblioteku, učionice, kabinete, salu za fizičko i svečanu salu, u kojima će se na zanimljiv način predstaviti nastavni predmeti i vannastavne aktivnosti. Biće prezentacija, pesama, muzike, matematičkih mozgalica, jezičkih i sportskih igara, eksperimenata, i još mnogo toga.

Učenici osmih razreda imaće jedinstvenu priliku da upoznaju svoje buduće profesore, kao i da porazgovaraju sa sadašnjim gimnazijalcima o njihovim iskustvima i utiscima. Snalaženje u prostoru olakšaće im nasmejani i dobro raspoloženi učenici-vodiči u prepoznatljivim majicama sa natpisom „BUDI GIMNAZIJALAC“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 3133

Povezane vesti

Povezane teme

gimnazija subotica

gimnazija svetozar marković

subotička gimnazija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.