Komentara: 10
Pregleda: 16684

Galleria Wellness centar: mesec promotivnih cena

07.09.2012. u 20:24h
Galleria Wellness centar u septembru svim posetiocima nudi specijalne cene masaža po promotivnim uslovima. Tim povodom smo odgovore na neka pitanja vezana za Galleria Wellness potražili od Branimira Cigale, menadžera marketinga u hotela Galleria.
Galleria Wellness centar: mesec promotivnih cena

U septembru ste pripremili promotivnu akciju za sve posetioce Galleria Wellness centra, recite nam nešto više o tome.

- Galleria Wellness centar je već dosta uhodan što se tiče odnosa sa lokalnim tržištem međutim spremili smo jedno iznenađenje za sve naše posetioce tokom septembra meseca. Naime, pošto je septembar mesec početka aktivnosti nakon sezone godišnjih odmora, Galleria Wellness centar želi da taj period učini što prijatnijim i tome u prilog spremili smo specijalne cene masaža sa popustom na standardne cene od 30%.

Branimir CigaleMasaže koje su na promotivnom programu su parcijalne masaže tela gde klijent bira zonu tela kojoj želi da posveti pažnju, refleksologija odnosno specijalna tehnika masaže tačaka na stopalima kojima se stimuliše pravilan rad celog tela i masaža toplim kamenjem koja je jedna od najatraktivnijih masaža i ima efekt drenaže i izbacivanja štetnih stvari iz organizma, blagotvorno deluje protiv stresa, napetosti i ukočenosti mišića, loše cirkulacije, raznih reumatskih stanja, bola u leđima, nesanice i depresije. Više o promotivnom programu možete pogledati ovde


Da li u Subotici postoji kultura odlazaka u Wellness centre?

- Moram da priznam da naš grad nije na nivou nekih drugih gradova po pitanju odnosa pojedinca prema svom fizičkom i mentalnom zdravlju ali ova tema ima svakako pozitivan pravac kretanja. Naravno da ćemo se složiti oko toga da standard u Subotici ima određena ograničenja i da potrebe za uslugama ovog tipa dolaze tek nakon brojnih drugih prioritetnijih potreba. Ipak, ono što nas ne koči apsolutno da se posvetimo sebi je malo edukacije o stanju tela i uma i kako se isto može unaprediti.

Apsolutno se ne slažem da je odlazak u wellness centar luksuz. Svakako za izgradnju kulture odlaska u Wellness centar je potrebno vreme i potreban je kvalitet ponude za šta smo mi uvereni da već sad postoji jer je Galleria Wellness najveći wellness centar u Srbiji i povratna informacija naših dosadašnjih gostiju je odlična.

Hotel Galleria Wellnes Subotica


Šta biste posebno preporučili iz ponude Galleria Wellness centra?

- Pa ono što posebno prija jesu saune vrhunskog kvaliteta i program masaža. Primera radi jedna švedska ili klasična masaža u kombinaciji sa saunom i Kneipp vodenom terapijom stvarno opušta i relaksira i na kraju pre napuštanja wellness centra ako se tome doda jedan čaj u stvarno jedinstvenom ambijentu Galleria Wellness-a, onda je osećaj po mom mišljenju potpun. Naravno da su gostima na raspolaganju i svi ostali kapaciteti wellness centra. Takođe VIP wellness je odlična stvar jer pruža intimu gostima s obzirom da se nalaze u izolovanom delu Wellness-a gde imaju sve kapacitete na raspolaganju i nikom nije dozvoljeno da ulazi u taj prostor dok je VIP gost unutra. Odlična stvar za parove, prijatelje koji hoće da priušte sebi kvalitetno druženje i opuštanje i porodice.


Koja je procedura odlaska u Wellness centar? Da li se mora zakazati termin?

- Što se tiče svih wellness usluga koje se ne tiču masaža i tretmana tela, nema potrebe za zakazivanjem. Ono što treba u svakom slučaju uraditi jeste zakazati masaže i tretmane tela jer su naši terapeuti u svom rasporedu pa da klijent ne bi čekao i da bi mogao da izabere svog terapeuta najbolje je izvršiti rezervaciju na broj 647-266.

Hotel Galleria Wellnes Subotica

Kakva je budućnost hotela Galleria sa ovim novim wellness centrom?


- Budućnost je dosta nepredvidiva generalno zbog ekonomskog okruženja. Ono što je trenutno stanje je da definitivno najbolje svadbe se održavaju kod nas, definitivno imamo najkvalitetniju hotelsku uslugu i definitivno imamo najveće i najopremljenije kongresne i konferencijske kapacitete u Subotici i široj okolini.

Wellness centar je jedna od konkurentskih prednosti koja ojačava tu našu tržišnu poziciju. Uz naše marketinške napore koji mogu da stanu jednako uz one koje preduzimaju najrazvijeniji hotelski lanci u Evropi, mislim da smo na dobroj uzlaznoj liniji kretanja. To je dobro i za grad jer primera radi za nekoliko dana smo domaćini jednoj od najvećih multinacionalnih kompanija koja prvi put organizuje regionalnu konferenciju u Srbiji i u konkurenciji mnogih geografski atraktivnijih mesta – pobedili smo mi sa Suboticom. Sve u svemu mislim da idemo u dobrom pravcu.

Wellness centar - svečano otvaranje

Wellness centar - svečano otvaranje Wellness centar - svečano otvaranje Wellness centar - svečano otvaranje Wellness centar - svečano otvaranje Wellness centar - svečano otvaranje Wellness centar - svečano otvaranje Wellness centar - svečano otvaranje Wellness centar - svečano otvaranje
Pogledaj ostale fotografije

Wellness centar u hotelu Galleria

Wellness centar u hotelu Galleria Wellness centar u hotelu Galleria Wellness centar u hotelu Galleria Wellness centar u hotelu Galleria Wellness centar u hotelu Galleria Wellness centar u hotelu Galleria Wellness centar u hotelu Galleria Wellness centar u hotelu Galleria
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 16684

Povezana vest

Povezane teme

hotel galleria

welness subotica

galleria welness

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.