Komentara: 3
Pregleda: 2125

Fudbalerke Spartaka u prvom šeširu za kvalifikacije Lige šampiona

15.06.2017. u 10:33h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka, šampionke Srbije nalaze se na zasluženom odmoru posle odlične sezone i osvojene duple krune. Rukovodstvo kluba podnelo je kandidaturu za domaćina kvalifikace grupe turnira Lige šampiona gde će Spartak kao predstavnik Srbije nastupati osmi put za redom.
Fudbalerke Spartaka u prvom šeširu za kvalifikacije Lige šampiona

Iz UEFE stigle su vesti, Subotica neće biti domaćin, a šampion Srbije Spartak, nalazi se u prvom šeširu kao nosilac grupe sa koeficijentom od 20.615 bodova. Domaćinstvo ove godine dobili su: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Crna Gora, Mađarska, Rumunija, Kipar, Estonija, Severna Irska i Gruzija.

Pored Subotičanki u prvom šeširu su prvaci Rumunije, Bosne i Hercegovine i Kipra tako da naš prvak neće putovati u pomenute zemlje. Moguće destinacije gde bi šampionke Srbije mogle da igraju kvalifikacije su: Mađarska, Slovenija Hrvatska, Estonija, Crna Gora, Severna Irska.

Žreb za kvalifikacije će se održati 23. juna (13:30) u Nionu, kada će Spartak saznati svoje protivnike u grupi, kao i državu u koju će putovati na odigravanje kvalifikacionih utakmica za Ligu šampiona.

Kvalifikacije će se odigravati od 22. do 27. avgusta gde će se nadmetati 40 ekipa u 10 kvalifikacionih grupa od kojih će prvoplasirani timovi izboriti plasman u šesnaestinu finala Lige šampiona, kao i jedna najbolje drugoplasirana ekipa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2125

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

uefa women's champions league

ženski fudbal

uefa liga šampiona za žene

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.