Komentara: 0
Pregleda: 2147
Foto

Fudbalerke Spartaka u derbiju savladale Mašinac (2:0)

26.03.2017. u 13:24h
Izvor: Subotica.com
U prvom meču prolećnog dela sezone "golubice" su sa 2:0 bile bolje od Mašinca i time ostale na maksimalnom učinku pred plejof i borbu za odbranu titule.
Fudbalerke Spartaka u derbiju savladale Mašinac (2:0)

Od samog starta nizale su se prilike na obe strane, ali nije bilo velike opasnosti za čuvare mreže. Spartak je u 33. minutu propustio izuzetnu šansu kada je Matićeva uputila silovit šut, pogodila prečku, Marenićeva je prihvatila odbijenu loptu i pokušala glavom, međutim lopta je otišla preko gola.

Nije dugo trebalo Subotičankama da stignu do prednosti. Marija Ilić je izvela korner sa leve strane, Marenićeva je bila najviša u skoku i plasirala loptu u mrežu Mašinca za 1:0.

Drugi deo derbija protekao je uz lepršaviju igru obe ekipe gde je Spartak ipak bio dominantniji. Stvarale su „golubice” šanse, odolevale su Nišlijke sve do 80. minuta. Kapiten Spartaka Violeta Slović izvela je slobodan udarac i olako savladala Petrovićevu za 2:0.

Fudbalerke Spartaka u derbiju savladale Mašinac (2:0)

Spartak - Mašinac 2:0 (1:0)
Marenić '38, Slović '80

Spartak: Kostić, Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović, Ilić, Radojičić, Filipović, Pavlović, Matić (Baka), Marenić.

Mašinac: Petković, Šarac (Radulović), Stevanović, Zlatanović, Vučković Milivojević, Stanković, Mišeljić (M. Stanković), Trnavac, Lazarević, Savić (Brusin).

Izvor: Subotica.com
Fudbal (Ž): Spartak - Mašinac Fudbal (Ž): Spartak - Mašinac Fudbal (Ž): Spartak - Mašinac Fudbal (Ž): Spartak - Mašinac Fudbal (Ž): Spartak - Mašinac Fudbal (Ž): Spartak - Mašinac Fudbal (Ž): Spartak - Mašinac Fudbal (Ž): Spartak - Mašinac
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2147
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

gradski stadion

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.